~BaLyoZ* cfg ! Orjidirr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

ramcoxDqwe

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
ramcoxDqwe
CS 1.5 DE CFG MASTER OLARAK GÖRDÜĞÜM 2 KİŞİ VARDIR BİRİ BALYOZ DİĞERİ qoSSon 'dur sizin için orjinal cfg sini buldum paylaşıyorum
Bundan sonraki paylaşımım qossonun cfg si olacaktır . Beni Takip etmeye devam edin xD
evet beyler ex juqadores captanı balyoz' un Sk gaming deki Profilinden aldığım cfg nin özelliklerini kısaca özetliyeyim ;
-10 kiLL'den 6-7 Tanesi HS gidiyor
-Ekran ayarları çok parlak
-Rate (sekmeme - Ping) optomize edilmiş
-Ses optomize edilmiş
-Fps optomize edilmiş
Çok uzatmadan Linki veriyorum
(Orjinal olmadığını iddaa edenler için adamın sk-gamingdeki profilindeki cfg linkinden veriyorum)
[B][SIZE=6][COLOR=red]http://s.sk-gaming.com/cfg/9/5ed4308d1e5e3900.zip[/COLOR][/SIZE][/B]
Bir Teşekkürü Çok görme ! :sneaky2:

herkes tutturdu balyoz orj rc cfg kaç tane var yada hangıleri fake orjın atmaz bence kımseye ama ramco yınede saoL :)

herkes tutturdu balyoz orj rc cfg kaç tane var yada hangıleri fake orjın atmaz bence kımseye ama ramco yınede saoL :)
bu harbiden real denedim dehşet . dene beğenmezsen ankara team qosson osmanın cfg paylaşacağım ikiside orjinal :001_cool:

way ramo almsın sonunda .d.d

[quote="Mamy|]way ramo almsın sonunda .d.d[/QUOTE]
aldım mami sıra qossonda iletişim kurmaya çalışıyorum xD

[quote="Mamy|]way ramo almsın sonunda .d.d[/QUOTE]

Ben konustum msnden ramcoyla fake hesap bu ramco değil :)

Ewt doqru bu onun cFq ' si gzL payLasım ramc0

bu cfg 1 ay öncee limdeydi çok manyak cfgydi sonra yanlışlıkla silmiştim çok aradım ama bulamadım çok saol valla paylaşım için teşekkürler

qossoN osman Ezosu gh0s7 . bıraktı cs yı para yetıstıremedı sanırsam :)

BaLyoZ dedıgın şahsiyet gh0s7 aim movıesı cıkdı sen hala cfg paylasıosun ! ramco

;)

Paylaım İÇin teşekkürLer. AyRıca Coast+ osmaN qh0s7 deiL.kafana göRe yaLan şeyLer atma.

Sen Rahat oL kardeş ;) ben birine 3d dı0sam 3d dir.!

Osman zamanında 3d ydi ama bıraktı sanırsam.

PayLaşim İçin TeşekkürLer.

coast+ adama gh dıyonda nb de wh yı bulanda sensın nolacak ???

saol rAmc0 cfg ıcın....

coast kardeşim herkese hile demezsen sevinirim . bu 2 adamın cs aleminde ayrı yeri war . her moviesi cıkan hile olsaydı sk gaming e gir bi bak cd hack le kımlerın moviesi war . örnek ka clanının 123123123 tane moviesi war yani hilemi diyiyoruz yakısmıyor ;) millete boş yapma . bu forumda wall cıkaran sensin aksama kadar kufur yiyen yine bence sensin . . balyozun 100 lerce macında hltv var neden dandık bır gh movie cıktı ? + gh movıe bıle dıyılmez adamın duvar ızledıgı bıle yok . iyiki kendi ad***** vurmus gh de böyle 1 özellik bile yok . kim ne diyiyorsa desin hem balyoz hem osmanla 10 larca maca beraber girdim adamlar temiz eyvv

ADAM KENDI ADAMINA ZUM KAYIO BILADER FAZLA DIRDIR ETME BANA BURDA :)
çAKMA Ayk0 Dg
maçlarda kendi adamına zarar verme açık oldugu ıcın aimbot oto olarak ona da kayıyor caktınmı ;)

Wallhack Paylasınca Wallhack kullandıqımı nerden blıon ?

baLyoz A soyle Pc sıne gıreyım ? İstedıqı kadar yok etsede bulurum tmmı varsa eger :)
kabulmu ?

paylaşım için teşekkürler

coast bana cs hakkında google amcadan öğrendiğin çocukca şeyleri sayma . nickini bile daha duymadım varsa bileğin cık karsıma avansınıda veriyorum . o yaptıgın wall ı da aç oda avansın olsun oke ? nicke bak tipe bak asdasbhdagbdasd . coast nıckınde bir oyuncu görmedim tanımıyorum . nickin bile duyulmamıs . nb 'de forumda pos kasarak cs kinqi olamazsın koç . bu 3d ,ghost , dediğin adamlar sana 30 avans verir 31 de bitirir ^^ anl ayana gopp goppp xD bota bak ya karsında kinqofcsnın en iyilerinden ramco xD war hırrım adıma saygın olsun . cfg diye elimizde büyüdünüz abisi . coastmıss :DD:D:D:D gop gopp akanzeeee

senınde ne mal oldugunu blıoumda real vermek istemıorum sımdı eger real ver dersen
SS yi Direk koyacam :=)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri