~BaLyoZ* cfg ! Orjidirr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bana ss verme delikanlıysan cık karsıma vs atalım oke ? ss istiyosan seni burda ss yagmuruna tutarım !! adama bakla herkese 3d ghost dio . kendisi wall hack yapıyor paylasıyor . kendi yaptıgını kullanmıyacak adam warmı yok . ac wall ac gel oda avansın olsun gavat !!!

Paylaşım İçin Teşekkürler.

senden buyuk bırıne boyle konusman yakısmıo sana ramcoqwe ayıb yaptıgın.

sende her önüne gelene 3d ghost diyerek ayıp edıyosun . ne mal oldugumu bılıyormussun . soyle hadi bende 3d yim ghostum dimi ? :D işte bundan ibaretsin . silemiyorsan karala senin felsefen bu . çünkü çekemiyorsun bizim gibi kasamadıgın ıcın kıskanclıktan çatlıyorsun xD özelden msn eklede cfg mi atayım gopp goppp :D :D :D

balyoz da yalan oldu :D:D

link vermek istemiyorum banlanırım :):)

Teşekkürler.

denemiyecem Ama Teşekkürler :)

CS 1.5 DE CFG MASTER OLARAK GÖRDÜĞÜM 2 KİŞİ VARDIR BİRİ BALYOZ DİĞERİ qoSSon 'dur sizin için orjinal cfg sini buldum paylaşıyorum
Bundan sonraki paylaşımım qossonun cfg si olacaktır . Beni Takip etmeye devam edin xD
evet beyler ex juqadores captanı balyoz' un Sk gaming deki Profilinden aldığım cfg nin özelliklerini kısaca özetliyeyim ;
-10 kiLL'den 6-7 Tanesi HS gidiyor
-Ekran ayarları çok parlak
-Rate (sekmeme - Ping) optomize edilmiş
-Ses optomize edilmiş
-Fps optomize edilmiş
Çok uzatmadan Linki veriyorum
(Orjinal olmadığını iddaa edenler için adamın sk-gamingdeki profilindeki cfg linkinden veriyorum)
[B][SIZE=6][COLOR=red]http://s.sk-gaming.com/cfg/9/5ed4308d1e5e3900.zip[/COLOR][/SIZE][/B]
Bir Teşekkürü Çok görme ! :sneaky2:

?? CFG master ! bunlarmı la bu adamlar oynamayı bilmiyolar ki hep cfgli zaten ne zaman balyoz'u def kasarken gördün ben ne zaman görsem hep hile adaletlimi ?? cevabı siz verdin hayır benim anlamadığım bu adamlar kralım diyor sonrada cfg ve hile paylaşıyor burda nasıl bir iş var ben bunu anlamış değilim O_? bence hepsine WTF

paylaşım için ty ramco snn tak cfq de qüzel :D

ben onume gecen adamlari taradim 10 adamin 10 nuda kafa gİtmedİ nolacak simdi .s
bu cfg yalan asdasdasd

indirmicem ama Teşekkürler

La MaLLaR aDam 80 tL Ye Satıyo Cfg sini

Kardeşim cfg sağlam olabilir ama aykut reel paylaşmazki,kim reel cfg atar akıl var mantık var...

***ümle kassam bu cfg den daha iyidir..

Onların cfg olabilir ama adamlr cfg kasmıor , aim kasıoyor :)

manhattan sndede ne gö.t warmış ne kasıomusun bea :closedeyes:

Paylaşım için teşekkürler, Başka Orjinal'leri Bekleriz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri