~BaLyoZ* Cs 1.6 Cfg'M

balyozn attgı config cenabettir arkadaslar ... arkdasım paylasırken yyazmmamş aklınızda bulusn bott...

ayko cfg dinledin günleri unutma tmm mı kimse ye söyleme diye aglıyordun bot.. şimdi herkezin önünde yalanlada bi daha adamlıgını görek..

ayko cfg dinledin günleri unutma tmm mı kimse ye söyleme diye aglıyordun bot.. şimdi herkezin önünde yalanlada bi daha adamlıgını görek..

:lol: :lol: :lol: bişey diyecemde neyse ban yemiyelim :closedeyes: sayemizde adam oLdu . orjınal cfgmızı attık clana aldık adam ettik büyüttük besledik :D . ts'deki o garga sesini 7 ay çektik . ne demişler besle kargayı oysun gözünü helal sana :wink:

:lol: :lol: :lol: bişey diyecemde neyse ban yemiyelim :closedeyes: sayemizde adam oLdu . orjınal cfgmızı attık clana aldık adam ettik büyüttük besledik :D . ts'deki o garga sesini 7 ay çektik . ne demişler besle kargayı oysun gözünü helal sana :wink:
gerçekten güzel bi konusmaydı

Eyvallah Aykut Kardeş :)

bn hayatta kımseden cfg dınlemem bot ts yenılınce agladıgın gunlerı unuttunu mal bebe 12 13 yasında cocukların içinde bi insal kendını bu kadar kuck dusr herkez senn ne mal oldugunu biliyo kes innsaatta hayatına dewam et qweqweqwe
bana dıyo iş buldum her zamankı gibi insaat diyo koptm qweqweqwe

ayko..................................... anladın sen onu

saol aykut abı

teşşekürler paylaşım için abi :)) abi zaten 1.6 da alias filan işlemiyr sadece rate ayarları lazım bide ekipman :D

Teşekkür ederimde kardesim cfg acılmıyo icinde bisi yok :D

Tşşkrler Abi..!

teşekkürler canO abi bende 1.6 basladım cfgler 1.5 deki gecmıyor adam cıkıyo tek :D

eyw aykut abi saygılar..

eyw aykut payLasım icin.eLine sagLık Agga :D

Sizde SağoLun Beyler

Geri