Başbakan'dan çok ilginç mesaj

1
EXE RANK

'-AnD[R]eW~

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
'-AnD[R]eW~
Başbakan'dan çok ilginç mesaj

120920102034558375421_2.jpg
Başbakan, okyananus ötesine yani Fethullah Hoca'ya da mesaj gönderdi.

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Başbakan Erdoğan anayasa referandumu sonuçlarını değerlendirdi...

"Öncelikle milletimizin Ramazan Bayramı'nı bir kez daha kutluyor, aziz milletimize en kalbi muhabbetlerimi sunuyorum. Türkiye, Ramazan Bayr*****n ardından demokrasi bayramından da yüzünün akıyla çıkmıştır.

Geçici sonuçlara göre Anayasa'nın 26 maddesinde yapılan düzenleme yüzde 58'lik bir evet oyuyla kabul edilmiştir.

Halkımız takdir yetkisini kullanarak anayasa değişikliği paketini onaylamıştır. Bu sonucun ülkemize, milletimize ve bütün vatandaşlarımıza hayırlı olmasını Allah'tan temenni ediyorum. Öncelikle halk oylamasının ülke genelinde huzur ve esenlik içinde gerçekleşmesinden dolayı duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum.

Tarihi bir eşiği aştık. Cumhuriyetimizi tam demokrasi ile taçlandırmak için sandığa gittik. Özgür iradenin kalesini birlikte kurduk. Halk oylamasında milletin iradesi tecelli etti. Milletimizin her türlü tercihi makbuldür...

Demokrasi halkın iradesini yansıtmaktır. Halk oylamasında iradesini ortaya koyan milletimiz demokrasiye güven vermiştir. 12 Eylül günü kazanan demokrasimiz olmuştur.
Bugün evet diyenler de hayır diyenler de kazanmıştır...

Bugün vesayet rejimi tarihe karışmıştır. Darbe heveslilerinin kursağında kalmıştır. Türkiye’de artık terör örgütlerinde, çetelerden, karanlık odaklardan medek umanlar hayal kırıklığı yaşayacaktır.

Particilik yapmadan kalbinin sesini dinleyerek bu değişikliğe onay veren her vatandaşımızı yürekten kutluyorum.
Bu anayasa paketine destek veren CHP’li MHP'li BDP'li kardeşlerimi kutluyorum. Tehditlere aldırmadan sandığa giden kardeşlerimi kutluyorum.
Başından itibaren evet diyerek desteğini ortaya koyan Saadet Partili kardeşlerimi, BBP'li kardeşlerimi kutluyorum. Bağımsız ülkücüleri kutluyorum.
Türk aydınlarını, devrimci solcu işçi partili kardeşlerimi, libarelleri kutluyorum.
AK Parti'ye inanan, güvenen, bu harekete gönül veren kardeşlerimi kutluyorum.

Sürecin içerisinde TOBB’nin yaptığı açıklama, kendilerini kutluyorum. HAK-İş konfederasyonunu, Memur-Sen’i kutluyorum. STK’lar olarak desteklerini esirgemeyen tüm sivil toplum kuruluşlarını özellikle kutluyorum.
Genç sivilleri kutluyorum. Kampanya süresince büyük bir fedakarlıkla, alın teri döken merkez yürütme kurulu, merkez karar ve yönetim kurulu, tüm milletvekili arkadaşlarım, teşkilatımın ana kademesi, teşkilatımın kadın kolları, gençlik kolları, il teşkilatlarımız, ilçe teşkilatlarımız, belde teşkilatlarımız, tüm sandık yöneticilerini özellikle hassasiyetle davranarak yaptıkları bu görev sebebiyle kutluyorum.

Evet mitinglerinde büyük bir coşkuyla bizi destekleyen, gittiğim yerlerde, 32 dereceyle 52 derece arasındaki o sıcaklarda bizi yalnız bırakmayan tüm vatandaşlarımı burada kutluyorum.
Hele hele oy kullanabilmek için yurtdışından gelerek oy kullanan kardeşlerimi kutluyorum. Dünyanın dört bir yanından, okyanus ötesinden bu sürece destek veren tüm kardeşlerimi kutluyorum.

Buradan okyanus ötesine mesajlar olduğuna göre, bizim de bu mesajı verenlere bir mesajımızın olması lazım.
Her türlü mahalle baskılarına aldırmadan, her şeyini ortaya koyan, sanat camiası içerisindeki tüm temsilcilere ayrıca şükranlarımı bildiriyorum.

Artık üstünlerin hukuku olmayacak, hukukun üstünlüğü olacak…"
[/FONT]

Paylaşım için Teşekkürler.#

büyük ortadoğu projesi başarıyla gidior :D yakında güneydogü :D yeni adıyla kürdistan olacak x)

:) ne biliyorsunuz ki siyasetle ilgili...asıl chp gelirse olur o adam demokrasi diye anırıyor bir oy atmaya gidemiyor...baykal geri gelsin daha iyi...

Geri