Başımıza Gelen Esrarengiz Olaylar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SteLL*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1
EXE RANK

SteLL*

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
SteLL*
Yaşadığım bir olay;

Böyle bir olayı geçenlerde bizzat yaşadım. Uykuya dalmıştım. Rüyamda, tabii ki ben o zaman gerçek zannediyorum.

Bir arkadaşımı görüyorum. Ama tanıdığımdan biraz daha garip davranışlar sergiliyor. Sonrasında elleriyle bir hareket yapıyor bana. İşte o hareketten sonra onun arkadaşım olmadığını anlıyorum. Sonrasında, bunu farketmem dolayısıyla korkuyorum. Ve çığlık atmaya başlıyorum.

Çığlık atmamla birlikte uyanıyorum. Bundan eminim. Gördüğüm rüya aynen bu şekilde. Belli bir senaryosu yok yani.

Sonrasında ise garip olay yani gerçekler başlıyor. Yataktayken sarsılmaya başlıyorum. Bana göre yatak sallanıyor, sallanmasa bile ben sarsılıyorum. Eminim. Daha çok korkuyorum. Ve kendime göre dua ediyorum. Dua etmem esnasında sarsılma daha da kuvvetleniyor. Evet ,en emin olduğum kısım burası. Duayı bitirdikten sonra sarsılma yavaşlıyor. Ve birkaç saniye sonra tamamen bitiyor.

Karabasan dedikleri bu mu? Bilmiyorum. Bir arkadaşıma anlattığımda; ''Bu tamamen kuruntu!'' dedi. Ama ben yaşadığıma,gerçekten hissettiğime eminim.

Belki de bu yaşadığım doğal bir olaydır. Bilimsel açıklaması da olabilir. Bilmiyorum.

Tek gerçekse; Çok korktuğum. Gözlerimi bile açamamıştım.
icon_smile.gif

haırlamıyorum ama çok var..................

öle bise olmştur bide kendini sarssan sensin D o kabustan sonra insan ne yapcagını sasırıyor ve korkuyor korttukcada kendi strese girip sarsıyor kendini bu duruma denmez ama ben gercekten öle bi olay yaşasım ama bu sefer hiç rüya gibi diyildi size anlatıyim. ben bi 5-6 yaşlarındaydım sonra kafayı kaldırdım antreye baktım gördümlerim karşısında sok oldum bi siyah birşey gecti korkumdan hemen eyildim ama sanki kütük gibi zımbalandım sonra gözlerimi kapadım açtım bidaha baktım bise yok etrafı konturol ettim hiç birsey yoktu hala etkisini gösteriyor

Geri