Beğendiğiniz Iletiler...

@Tolgareyiiz " ANNE'' öyle bir şeydir ki; yeri gelir dayağını bile özlersin. "

@Tolgareyiiz "Napıyosun" diyorum, "İşim var" diyo. Sanki, bankada genel müdür, atom parçalıyo, dünyayı yönetiyo mal. Altı üstü tweet atıyon...

@Tolgareyiiz "Sevildiğini anlayıp, tavırlarını değiştiren biri; karakter engellidir.."

@Tolgareyiiz " ''İnsanı kan tutar, Deniz tutar, Otobüs tutar, Kavga sırasında biri tutar, Çok gelen hesap tutar, O tutar, Bu tutar, Bi uyku tutmaz...''

@faikkali61 ; flash tvde yılbaşı özel programında halayı tersten çekeceklermiş

@Tolgareyiiz " bir gün kırmızı pontolon giyecek kafaya ulaşırsam gördüğünüz yerde beni taşlayın, kafama sopayla vurun. "

@Tolgareyiiz " kahvaltısını 2 tane bol soğanlı adana dürümle yapan bir insana sen neyin imkansızlığından bahsediyorsun?"

@Tolgareyiiz " Kadınlar, güçlü erkeklerden değil, karakterli erkeklerden hoşlanır. "

Dost gerçekleri.. Düşman işine geleni.. Deli ağzına geleni.. Aşık içinden geçeni söylermiş.

Kalbinde katarakt mı var be sevdiğim,söylemeden de göremiyor musun bendeki bu aşkı

Sana seni seviyorum dediğim kadar, Anneme peki anneciğim deseydim; Hazırdı cennetteki yerim.

Acı çektikçe insan olgunlaşırmış.. yalan be ! İlk önce kalbin kırlır, sonra çürümeye başlarsın.

Geri