~~> ' B'eLa &. T|k ~ 0ha? ` ~ ReaL Config `v2 + İnanılmaz + DaL !

D:D:D::D yazık sanaaaaaaaaaaaa :D yalan konsmayada baslams bu alt tarafı bır oyn ramazan ramazan yapmayn barı ynlmekde delıkanllkdır bunu unutmaaa ss varsa koy bn su ramazan gunnde klavyedende olsa ymn edıormkı yalan knsysn sana ınananlarda snn gıbıdr kesın fakendır buda?

[IMG]http://ressim.net/s/upload/02769eef.bmp[/IMG]

Yalnız bişey söylemek istiyorum o videoyuda dinledm güzel söylüyosun ama şunuda belirtmek isterim is0 hem çalıp hem söylüyo :)

harry vıdeoda calan benım la :D

Ekipman GüzeL Benim Kulaklıkda Frizby :D

EkipmanLar gzeL cfg içn sağoL

ben orda ekipmana dair bişi göremedim ? sen pcni koymuşşsun oraya istersen ekipmanın ne oldugunu ögren sorna aç konu + ss leri ii güzel çekmıssnde o croshairi ıstersen kapatda ole cek mıllet sonra pasif croshair kullanıor demesin abim .

Teşekkürler ekipman güzelmiş :D

Bana ver :D

ben orda ekipmana dair bişi göremedim ? sen pcni koymuşşsun oraya istersen ekipmanın ne oldugunu ögren sorna aç konu + ss leri ii güzel çekmıssnde o croshairi ıstersen kapatda ole cek mıllet sonra pasif croshair kullanıor demesin abim .
başka yerde pos kasssssss

qL ÇağRıMa aDam kRaL

0wwww Cfg fena ALıp kulllanın la .d

is0 styLe Kim Çağrı Gitarın Kitabını yAzmıŞ

cfg güzele benziyo deniycem + ekipman güzel :D gitarda iyymşş :)

:D gelin bide w lawson clanında bir iraple kaıssın bnle yermı homıe

:d:d:d: FARKEDERMI GANGAAA :DDD

Başarılar kardesim de abartmaya ne gerek var anlamadım (:

bu arada emin ol gormedigin kadar gitar gordum ve kullandım ;)

maksat mhbbt hacı sorn yk :D:D gormsdrsn kesn sana ınanıorm mhbbt olsn dıe soledm snde ıyısn ya :D bnm kadar deıl ama :D

Seviyeli yorumlar..

başarı. güzel ekpman

bela helal olsun sana yemin ediyorum girdigim swde 5 6 dk sonra ban yiyorum biri ekran biri aim diyor cfqn kral haci

Geri