~~> ' B'eLa &. T|k~ `v2 ` ~ Ws Crespo & Aqueoro At Bi qL << :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan BeLaTk#
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

BeLaTk#

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
BeLaTk#
Arkadaşlar Yenilen Pehlivan Güreşe Doymazmış Diyorum :D

Ssler :D & ~~> ' B'eLa &. T|k~ `v2 ` ~

ql.....basarıların dev***** bejklerız

q l başarılarr

QL GARDAS HLL OLSN BOTLAR COK SIMARMISLARDI :d

fakela bu walla salak bari reddotu açk untmasydn :DFAKE arkadşlar konu kilit.

bela fakelerle ws atıyon konuşma kamil sen kimsn la enayi Crespo yu yenecen orjinalıyle at oke tırrık

ahahahahah :D:D::D:Dfakeymısssssssssss :D TV var elmdeeee la dogıye sorn kafanzmı guzel :@

olmmmmmmmmmmmmmmm :D mal mal knşmayn gck etmeyn adamı Dogıde aGlıodu Bolee işteee :)

Dogı Crespo Bı Yorum At Ws Attkmı Atmadkmı ?

mal bebe dogan mah arkım saten sordum fake dıyo konusma özürlü gibi gülme bide :@

Reddot Acık Olablr Sankı AWp ılemı ws Attk ? Dogıye Sorn Bılıp bılmeden Konusmayn tmm :@

Olm Ne Ara Sordn ınsanları Kandırmayalım Msn Acık Deıl ?? Burda Colk Cock muhabbetı yapma Bana Isdersn tmm Dostm ? Ben Kımseyı Kandırmak Icn Koymadm Bu ss 3 kere Ws attk 3 undede Yendm 2 Ss cekmsm << Dogıye Dogru Duzgn sor Tmmı bot Kımseye Iftıra atmamayı ogren ! mahalle arkadasın solemektten cekınmsdr

HAHAHAHAHAHAHHAHAH 10 SIFRKEN KAÇYO WSDEN :d:d:d:d:d:dHAHAHAHAHAHAHHAHAHA APTALL :d:d:d:d::d:dD ORJİNAL ÖYLE YAPAR ADAMI İŞTE BOT :d:d::d:d:d:d:D

Dunku botlar adam oldu yenildigini inkar eden ona yaniyorum ! Buna bi ad koyamiorm ama allah kitap carpsin yendim fakeyse ss ler .. Yim bitmisdir inanan inanir inanmiyana qq cokda umrumda ben bu kinglerden bi ws arsivi yapicam ! Beni yenennede helal biz dogan gibi inkar etmeyiz hadi qq

showradyo KOMIKSIN :D EMIN OL GULUORM SIZE YAZIKKKKKKKKKKKKKK
5 PARA ETMEZ ADAMLARSINZ DOGIYE SOLE YENDI SAYIORM ONU BOTTT :D

bebenin gururna doknyo 10 sıfır yenlrken kaçmak :D:D:D:D şmdide yendm dio oglm bütn arkadşlarnı çağr arkadşlrn izlerken atak :D:D:D:DD:D

Farketmez Msn Ac atıcam lan bot :D Kımı cagırıosn Cagır Yenen vıdeo yapıck Yıosaa ! ama nıe 3 kere Aldgmı ınkar Edıosn ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri