Belkide Bir Bomba Patlatıyorum :) CFG'nizi, SOCL'a uyumlu hale getirin!!!!!!!!

2
EXE RANK

~ XdreagS`<Tq>

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.webmania.forum.st
~ XdreagS`<Tq>
Arkadaşlar merhaba,
Gördüğüm kadarıyla bazı arkadaşlar kullandıkları cfglerden ötürü SOCL güvenlik koruması bulunan serverlara giriş yapamıyorlar. Ben de hem cfg nizi SOCL için uyumlu hale getiren, hem duplicate(tekrarlı) satırları silen, hem de alias gibi fazlalıkları silerek daha sade hale getiren bir sayfa hazırladım. Cfg içindeki tüm isimler silinip sizin oraya yazacağınız isim CFG deki son satır a eklenecektir.

Gördüğünüz bir aksaklık veya eklenmesi gerektiğini düşümndüğünüz birşey olursa, özel mesaj yolu ile ulaşabilrisiniz.

Not: eski config.cfg dosyanızı da silmeniz veya bu filtreden geçirmeniz gerekmektedir.

Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin

Denemek için Link :

[COLOR=#800080]http://alisan.cnylmz.net[/COLOR]

Not:Alıntıdır.Denendi Calısıyor!
Arkadaslar Bir Repi Cok Gormeyın Bu Konu Cok Tutacak Bilmeyenler Icın Harika Bir Konu!

kardeş nasıl yapılıyor öle sayfalar.

Oda Bize Kalmıs :) Ama Ise yarıyor!Hadi Beyler Emeğe Saygı +rep

yayv bos ısler bosver mıllet setınfo lar sılo ıste blmeyenmı kaldı adama genede saol ,:D

[quote="sky']yayv bos ısler bosver mıllet setınfo lar sılo ıste blmeyenmı kaldı adama genede saol ,:D[/QUOTE]
Efendim Anlamadım :S Bende Bi Sitede 15 Dk Once Gordum Burda Paylaşmak IStedım Onceden Denedım Oldu :S Ne Demek İstedigini Anlamadım.Eger Kotu Bıseyse Denesin Modlar Silsin :S

eyw kardsm sagolasin;)

Geri