Ben Sözümü Tuttum Sıra Sizde {*Ker.']['en.KeLe*%#. ORJİNAL CFGSİ}!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 1yang
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
eyw kenan deniylm bakalm
Dene Güzel Kardeşim Hoş Tatlı cFg olur olmadık yerlerde hs atıo delirtiyo beni :)
Cokda güzel oldugunu soleyemem
Orjinal cfgmle qelicem

Bilirsin beni :):001_tongue::thumbdown:

fuLL hs biLader deRken bn ozmn bacağına vurayım adamın Hs biraz anLamLı yazın şu konuLarı açarken ...

Beyler Bu Kertenkele yani mustafanın Cfg'si deil..Mustafanın orjinal cfg'si bn dahil internet üzrnde sadece 2 kişide war inanmayan warsa mustafaya sorabilr .. Eğer o kadar cok istek warsa bn paylaşabilrm .. ama milleti Kertenkele'nin Cfg si diye kandırma..Mustafa suan cs30.kngof da takılıyor inanmayan warsa sorabilr..Kardeşimdir kendisi :)

saaoL emene saqLık KerkenkeLenın

Bu Cfg onun deil :D:D birazdan paylaşıcam mstafanın cfgyi ındirip sorabilrsinz kertenkleye :D:D

Kertiş.cfg :D Şakacı

Cfg denedm ama oyLe ıyı deqL ama payLaşım için saqoL yinede!

Beyler Bu Kertenkele yani mustafanın Cfg'si deil..Mustafanın orjinal cfg'si bn dahil internet üzrnde sadece 2 kişide war inanmayan warsa mustafaya sorabilr .. Eğer o kadar cok istek warsa bn paylaşabilrm .. ama milleti Kertenkele'nin Cfg si diye kandırma..Mustafa suan cs30.kngof da takılıyor inanmayan warsa sorabilr..Kardeşimdir kendisi :)

Peki Dediğin Gibi oLsun :D
cs2.kingofcs.org a qeLip msnsini werip bunu kullanıyordum artık defim diyen kimdi blader ?
Cinlermi :D
cs2.kingofcs.org a maca cagırıyorum ben onu :D arada birde hatrımı sormaya qelir.
Yırtındın inanmayın diye :D

Yaw 1 ara toplu konuşmaya alırz mustafa'yı tmm ??

saoL KaRde$im...

1yang öyle bişey hatırlamıyorum Lazkopat* koymuş yalan söylüyorsun saol yinede emeğine sağlık.

ha bu arada bitane fake kertenkele war adı fuat daha çocuk abi abi cfg cfg diye peşimde geziyodu şmdi benm reali yazıyo oda olabilir senin dediğin çünkü ben *Ker.']['en.KeLe*.# yazmıyoRum *Ker']['enKeLe* | -ironFiqhT* yazıyorum.. diğeri faKe.

Geri