Beşiktaş Msn Nickleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Almeria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yillarca kahrolsak dertten kederden bİlsekkİ baŞimiz kopar bedenden aŞkimiz harbİden derİnden asla wazgeÇmeyİz beŞİktaŞ senden (Ç@rŞi (nazli))

ben beşiktaşlı doğdum öyle yaşarım günüm gelir ölürsem yine onla yaşarım

fener dediğin minik bir kuş cimbom dediğin ürkek pisi pisi bu sene kim şampiyon görelim beşiktaşım benim

her gün birimiz 1 gün hepimiz beşiktaşlı olacagız

SİYAHı doğarken BEYAZı yaşarken öğrendik

alın yazım şanlı beşiktaşım

BrAkIn h€rKeS b€şİkTaŞlI oLmAsIn BıRaKıN o AyRıCaLıK bİz€ kAlSı GöNd€r€n:aLaYıNa İsYaN iNaDıNa ***ÇARŞI***

ölümle yaşamı aryıran çizgi siyahla beyazı ayıramaz ki her yolun sonunda ölüm olsadA sewenleri kimse ayıramaz ki.................

SeN! SeV!yOrUmm....((([[[BBEEŞŞİİKKTAAŞŞ))]]

KıZlArIn GöZü HeP yÜkSeKlErdE ZeNgİn PaRaLı ŞıK eRkEkLeRdE bİzİm OnLaRdAn TeK fArKıMıZ vAr BeŞiKtAşLıYıZ iŞtE o kAdAR...

Biz Yaşadıkça Sen ÖlmeyeJACSON ÇARŞI

herkese nasip olmaz fortis türkiye kupası beşiktaşım oley beşiktaşım oley kıskanmayın ne olur calışın sizinde olur

yer siyah gök beyaz biz BJK,liyiz arkadaş

beşiktaşım benim biricik sevgilim söyle senden başka kimi var benim <<<<<<<

çimlere basma fener çimleri eziyorsun kusura bakma ama bir topa benziyorsun top havada 1 kez döner BJK kafayı gömer bunu gören fener cin çarpmışa döner

siyah beyaz dosttur, siyah beyaz umuttur, siyah beyaz mertliktir, siyah beyaz gelenektir, siyah beyaz akıldır, siyah beyaz gelecektir. SİYAH BEYAZ BEŞİKTAŞTIR

......1903ÖlÜmle yaŞami ayiran Çİzgİ sİyahla beyazi ayiramazkİ..her yolun sonunda ÖlÜm olsada sevenlerİ kİmse ayiramazkİ.....1903

Fener babayi aldi ! Cİm bom ezİklİkten aĞladi ! BeŞİktaŞ İse gÖnÜllerİ kazandi

_)-,.-~*´¨¯¨`*·~-.¸en bÜyÜk beŞİktaŞ_)-,.-~*´¨¯¨`*·~-.¸

bu sene şampiyon görelim sizi ölmeden mezara koymayın bizi korkutmaz bizleri musalla taşı ölümüne seviyoruz biz BEŞİKTAŞı

Geri