Beşiktaş Msn Nickleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Almeria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
fener bile vız gelir beşiktaşım tektir.Tek takım bjk dir

BEŞİKTAŞ senle DOĞDUM senle ÖLECEĞİM ???**

necimbom ne fener ne trabzon bu sene sensin şampiyon

yer siyah gök beyaz şampiyonsun BEŞİKTAŞ

korkutmaz bizleri musalla taşı ölümüne seviyoruz biz beşiktaşı

Ormana gittik yaz geldi,fenere koyduk az geldi,ormana gittik limon bulduk,eve geldik kırmızı elma bulduk,aç,oldumuz için gaag gaag diye yedik

Kartallar yÜksekten ve yalniz uÇar

BeŞİktaŞliyiz savaŞa karŞiyiz

Ata nin İlkelerİne baĞli kalmaya ve beŞİktaŞli olmaya ant İÇerİz

Hayat bİter alem bİter ortam bİter ÇarŞi bİtmez

canımsın, kanımsın, herşeyimsin ölene kadar seninleym kartalım

Beşiktaş senden bir istek var sen hep bizi sev lala şaşa beşiktaş kartalım senden başkası herkes ölse dünyda bir tek sen kal beşiktaş salıncakla senin güzel adın siyah beyz yer siyah gök beyaz besiktaş sen bizim herseyimissin......

ne kanarya dedikleri o civcivler nede nede ultra aslan dedikleri o kedile ne oldu canı bizi yine geçemediler varmı çarşıdan iyisi alın ona.... (((karakartalımm canım feda sana)))

Bir Gün HERKES BeŞiKtAşLı OLMASIN Bırakın O Ayrıcalık BİZDE KALSIIINNN!!!!!!!!!

Beşiktaşım hayat sensin, dünyam sensin, herşey sensin, gelecekse tüm acılar biz hazırız senden gelsin, bu sevdadan vaz geçersek, allah belamızı versin.

Yağmurlu bir günde görmüştüm seni. Üstünde çubuklu formalar vardı. O anda tutuldum aşık oldum ben hayatın anlamı siyah beyazdı. Ölümle yaşamı ayıran çizgi siyahla beyazı ayıramazki her yolun sonunda ölüm olsada sevenleri kimse ayıramazki...

Hayat ne kadar uzun ama sana olan aşk o kadar sonsuz çünkü biz hakiki Beşiktaş lıyıız..

Ne para ne araba nede manita en büyük aşkımız B J K !!!

Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız.

Bu sene şampiyon görelim sizi, ölmeden mezara koymayın bizi, korkutmaz bizleri musalla taşı, ölümüne seviyoruz biz beşiktaşı... !

Geri