Değerli Üyelerimiz sizler için kendimizi sürekli yeniliyoruz. Lütfen 10 saniyede üye olarak bizlere destek olunuz... 😊 Tüm sorunları bize bildirebilirsiniz
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Beşiktaş senden bir istek var sen hep bizi sev lala şaşa beşiktaş kartalım senden başkası herkes ölse dünyda bir tek sen kal beşiktaş salıncakla senin güzel adın siyah beyz yer siyah gök beyaz besiktaş sen bizim herseyimissin......
ne kanarya dedikleri o civcivler nede nede ultra aslan dedikleri o kedile ne oldu canı bizi yine geçemediler varmı çarşıdan iyisi alın ona.... (((karakartalımm canım feda sana)))
Beşiktaşım hayat sensin, dünyam sensin, herşey sensin, gelecekse tüm acılar biz hazırız senden gelsin, bu sevdadan vaz geçersek, allah belamızı versin.
Yağmurlu bir günde görmüştüm seni. Üstünde çubuklu formalar vardı. O anda tutuldum aşık oldum ben hayatın anlamı siyah beyazdı. Ölümle yaşamı ayıran çizgi siyahla beyazı ayıramazki her yolun sonunda ölüm olsada sevenleri kimse ayıramazki...