Beyler acil gfx/pallette.lmp dosyası lazım!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ahmoli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

ahmoli

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
ahmoli
Beyler ben okulda oynamak için cs indiriyim dedim ama gfx/pallette de hata veriyor. Her yerde pak2 dosyasının şu dizininden alın diyo ama pak2 dosyası 3oo mb yaf :D Bana direk pallette.lmp atcak var mı ? şimdiden sağolun.

yardım bölümüne aç

Konu Taşındı By ``-ToquAan*<qS>

Senin hatayı araştırayım dedim.Bi Sitede aşağıdaki yorumu buldum.Bu yorumdan sonra sorunu oLan arkadaşın hatası çözülmüş.İşine yarayabileceğini düşündüm.Bak bi istersen.

Aşağıdaki kısım aLıntıdır.!!

birincisi bilgisayarda Windows' u bir daha kurmuş, ama Half-Life' ı kurmamıştım. Program Ekle/Kaldır da gözükmediği halde oyunun hl.exe dosyası çalışıyordu. o haliyle girmeye çalışınca oyun çöküyordu.
ikincisi, birçok amatçr sitede cs' nin yapısını değil de görünüşünü ve yeni özellikler kelyene, ufak değişiklikler yapan dosyalar gibi anlamzsız eklentiler kurdukça içlerinden bir dosya sapıtıyor ve böyle bir hata veriyordu. çünkü half-life ve modları bugüne kadar hiçbir şekilde palette.Imp diye bir dosya kullanmadı. Kullanıysa bilemem ama, 2 yıldır böyle eklentiler yapıyorum ve bu hatayla ben de çok karşılaşıyorum.
Üçüncüsü, bu hatayı aldıktan iki gün sonra virüs taraması yapmıştım ve virüsle karşıalşmıştım...
Bu durumda sana önerebileceğim birkaç şey var.
İlk önce bir anti-virüs tarama programı bul ve bunu birkaç defa uygula.
Sonra Half-Life' ı uninstall et.
En sonunda half-Life klasörünü delete tuşuyla geri dönüşüm kutusuna at ve sil...
Eğer download ettiğin haritalar varsa maps klasörünü bir yere kopyalamı unutma, çünkü haritalar oyunu bozmaz ama cstrile, ns ... gibi modifiksyon klasörlerinin içindeki *.cfg ve beneri sürüyle dosya böyle manyaklıklara sebep olabiliyor (eğer bpzulmuşlarsa tabii)
Bundan sonra halen aynı hatayla karşılaşıyorsan; benim dördüncü seferde yaptığım gibi C:\windows klasörünü ve içindeki her türlü dosyayı ms-dos altından silip, windows' u baştan kurup, sürücüleri tekrardan yükle. Artık bir sorun olmaması lazım.
Ha halen aynı hatayı alıyorsan varsa koyduğun eklentileri bir gözden geçir ve sürücülerde de uyuşmamazlık yaparsa buna sebep olabileceğini unutma!!

En iyisi olmazsa : Format atıcaksın bu kadar.

saolun beyler :)

Geri