Beyler benden size oto silah alma komutları.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 0qzz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1
EXE RANK

0qzz

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
0qzz
Evet beyler bu komutları cfg nizin içine yerleştiriyosunuz ve isterseniz x,k,p,olan yerlerı değiştirebilirsiniz.

1. Awp ~> p`de bunu değiştirebilirsiniz.
  2. Keles,colt ~> k`de bunuda değiştirebilirsiniz.
  3. Deagle ~> x`de bunuda değiştirebilirsiniz.

Bir teşşekkürü fazla görmessiniz eminim.

Awp ____________________________________________________________________________

bind "p" "buy; menuselect 8; menuselect 6; buy;menuselect 4; menuselect 6; buy; menuselect 6; buy; menuselect 7; buy; menuselect 8; menuselect 2; buy; menuselect 8; menuselect 4; wait; slot10; wait; slot10; wait; slot10; wait; slot10; wait; slot10; wait; slot10; wait; slot10; wait; slot10"

keles,colt____________________________________________________________________________

bind "k" "buy; menuselect 8; menuselect 6; buy; menuselect 4; menuselect 3; buy; menuselect 4; menuselect 1; buy; menuselect 6; buy; menuselect 8; menuselect 2; buy; menuselect 8; menuselect 4; wait; slot10; wait; slot10; wait; slot10; wait; slot10; wait; slot10; wait; slot10; wait; slot10; wait; slot10"

Deagle ______________________________________________________________________

bind "x" "buy; menuselect 8; menuselect 6; buy; menuselect 1; menuselect 3; buy; menuselect 7; wait; slot10; wait; slot10; wait; slot10; wait; slot10; wait; slot10; wait; slot10; wait; slot10; wait; slot10"

Ben Şunu Anlamış Değilim Neden Bu Ekipman, Oto Silah Alma, vb şeyleri klavyede ''p,k,sağdaki harflere koyuyorlar ?'' Burdaki Amaç Hızlı Ekipman Sialh Almak Değilmi ?Ben Mesela ''o'' tuşunu ''v'' e ototmatik sialh almalari f1, f2 ,f3 e koyuyorum.Fareden ve yön tuşlarından(a,w,s,d) elimi kaldırmadan her istediğimi alıyorum.Bence Sizde Deneyin :D

verilmisti..
ama saol emege saygı..^^

eyw da biraz fazla koysaydın.

Saol :D zati biliodum :S

Fazla koysaydın derken ?

Güzel Paylasım...

Paylaşim için ty ama klavyede daha çok tusa basmak hosuma gidio :)

Geri