BeyLer neden netblgini sunucuLarına girmiyoruz ?

Bir şey diycem gercekten giren cok az kişi

ayrıca koruma sistemi düşük ya ...
cfg ile oynarken sanıırm aliaslar o swde aktif oluyor awpnın zoomu fln kayıyor adama :(

arkadaşlar seviyeli yorumlar atın

Server Adam geliomu ki başka birileri gelsin..Millet hep sw dolsunda bizde girelim diyor..Siz girmesseniz nasıl dolacak server..Sw'ye birtek ~ rd`j # clan giriyor gerisi fıs.. :)

Sw yi SocL yapın Bak nasıL doLyo ... ;)

:D socL gelmek yemiyo kimseye ;)

Kardsm o Zaman Sw neden doLmyo demyn SocL sw oLdgnda tıkLm tıkLmdı Pub a Cevrdnz Gir Şimdi 1 Kişi BuLamn . ;)

kabuL etmiyorlar değil herkez gelsin kimin ne oldugunu görelim ;) bana bu sitede hava yapanlar birleşmiş konusuyorlar buraya bikaç kişi değil en az 100 kişininin olumlu yorum atmasını saglarım ok ;) ugrasmayın benle beceremessiniz elinizde patlar fişeğiniz ;) elinizle evlenin siz klvye dokunmayın..!
Laflara bak :D asdasd

mert ben ibo alinin üyelikten girdim bi kes yerim havanı...o laflar boy boy sana giren atını s*ken kovboy mala bak kimsin lan?çok konuşma akıl yaşının yeyttiği şeylere cevap ver..!dejawu ardeşim sen de sallama bi sadece edj clan giriyordu soclken şimdi çok rahat yarısından cogu doluyo reklam yapmadan bile ;)

BeKoCaN Biraz Kendini Geliştir , Bulunduğun & Adminlik Yaptığın Sitenin Adresi Ney ? Merak Ettim Emek Ve Saygı Kazandığın Site'yi Cs 1.5 sunucu bakımından Kötülüyorsun Ne iş ANLAMADIM ? Güzel bi Duygumu ?

BeKoCaN Biraz Kendini Geliştir , Bulunduğun & Adminlik Yaptığın Sitenin Adresi Ney ? Merak Ettim Emek Ve Saygı Kazandığın Site'yi Cs 1.5 sunucu bakımından Kötülüyorsun Ne iş ANLAMADIM ? Güzel bi Duygumu ?

kötülediğim yok.Burda kelime oyunu oynamamıza da gerek yok. Herkes neyin iyi neyin kötü olduğunu biliyor. Yanlıs bir şey de yok ortada tutmuyorsa tutmuyor arkadaşım ne yapalım yani olan bu :)

İşte Böyle Ümitsizlikle'le Kaybediyoruz Birbirimizi (yada baska bişey fark etmez) Olmuyorsa olmuyor Değil ''OLMUYORSA TEKRAR DENE'' oLması Lazım ;)

Geri