Biraz Eglenelim xD

EYÜP KANKA kanafnı yorma xD arkamız saglam bıse yolamzokual aynen karı kız ıcvıngıdom bır mını etek gıyıyoalr xD lise 4 guselya kızlar ganii qwe

anam cs deLisi oldn dıo mk .D Bide 5+1'Le ses kası0rm karı ewde duramıo .D.D

Bende Bombaya ve ya Pusuyunca olene ana avrat sovuyorum yukses sesle babam bırak lan gavat ders calıs dıyo :D

Ders Çaliş , sinifta kalma , Bu oyun sana Parami Verio , Teroristlerin Ta amq dio :D:D vs vs .

bAbAm Akşam qeLio Yine mi bu 0yun dio :D Annem yanımda heR qün ewi sawAş aLanına çevirdin dio :D:D

Ulan Siz Ne biçim Adamlarsınız ? Lan Onun Bunun Kızına Sarkıntılık Edip Tecavüzcümü Olacaksınız Lan Siz Başımıza Zaten Gladio Ülkeyi İçten Çökertiyor Birde Sizmi Çıktınız Başımıza Ne Afedersiniz Hayırsız Heriflerisiniz Siz Bide Kız Mini Etek Yazmış Oraya Karı Yazmış ! Burkay Konuyu Kilitleyip Şu Arkadaşlara Bir Kapıyı Gösterebilirmisiniz Lütfen ?

=D Bana da öğret lan şu oyunu dio babam :D

Bunlar oldur oldur bıtmıyo bıde ölüyosun oynama su oyunu dıolar:D

arkadaşım bi onu oraya makarasına yzdı keglenelı mdıe gıdıp elın kızına tecavüzmü ediecz allahımya forumda ne adamlar war töbe yarabbi yaşım 17 mrk ettme akrdesım bizde yamuk olmaz

Sen Kimsin Bana Ne Adamlar Var Diyorsun ? Edebini Bil Terbiyeli Ol ! + Bu Forumun İsmi www.makaraforum.com mu ve bu bölüm makara bölümü mü ? Moderatör Arkadaşlarım Ve Değerli Yöneticilerim Konuyu Kilitileyelim Lütfen Ve Forumun Edebini Bozucu Mesajlar Yazan Şahıslara da Kapıyı Gösterelim !

Allah'tan bize bişey diyen yok, kimse bişey demez bana, kendime özel evim var arkadaşlarla kiraladık orda kalıyorum pek anne baba yüzü görmüyorum o kadar.

bana artık herşey serbest kardeşler (: Üniversite bitti (:

BeNim BBm 6 YıLdIr AdmLarı VuRuyoN HaLa VuruYon DıO...AnnEmde BU OyunA YoRduqun KafaYı DeRsE BiraZıNı YoRsAn PrOfOsR OlUrSun Dıor xDD

seni psikoloğa ***ürcem bu oyunu bırakman için , az ders çalıs namussuz , ÖSS gircen sen bu ne hal , Kalk Test Coz s****** dal kavuğu :D

2 saat Tepemde konuşurLar :D Ders cals ders calıs :D

Hey gençler ,
Siz kafanızı oyunlara yorcağınıza birazcık annenizi babanızı dinleyip ders çalışsanız olcak ?
Oyunda adminlik alsan , confing alsan , server alsan ; Zirveyemi çıkcağını sanıyorsun ?
En azından okuyup güzel bir üniversite kazanıp meslek sahibi olursan belki büyüyünce alırsın o serverleri ;)
Dediklerimi iyi düşünün oyuna küçükken para harcamayın !
Çünkü o paralara ilerki zamanlarda ihtiyacınız olacak :)

Karar sizin...

benim babam bunu oynayana kadar kitap oku dio :D hep aynı oyun hep aynı böLüm sıkıLmıyon mu Lan eşşoLeşşek Dio :D :D

Geri