Birdaha bakın bakalım TiM[e]-oVeR Vs İnfito GerçekLeri :)

11
EXE RANK

~TiM[e]-oVeR~

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.google.com
~TiM[e]-oVeR~
La hadi geldik dmi o skordan devam etseydik nolurdu ??? senın bana attıgın fark 6 benım sana attıgım fark 9 :] fazla ateslenme suyun olur soondururler benim gibi :]

tebrik ederim okullar açılsın sv atalım :D

salak ezik bu cocuk ya 10 yaşında ;) her şey belli vsnin yarısında ss almış bebe hava atıyor..!wall olmadıgınıda cok savnuyosun record al diyince bi tarafların tutuştu sonuç olarak mesut ezdi büzdü ok by3.# bizim seviyemzde değilsin abiciğim bizle uğraşma fena olur...

timeower kardeş ws den haberim var bazı şeyler duydum.duyduklarım sanırım doğru o yüzden artislik yapma oke ;)

adam dinqiL gerçekten :) 9 3 ün üstüne koy adam gitti sildi cfg def 17 8 bak temeL matematik 17+3=2o 9+8=17 2o-17 bak nolursa olsun adam eziyor :D

Lan bebenin Salagı Malmısın Kocum sen Vsden Çıkılmaz Her nekdr Def olsada Cfg olsada Çıktıgı an benim için KaybetmişdiR Yaa Adam oLcan olum Vs nedir Sen onu Bilmiyorsun

Yaşım 18 Beni tanıyan lar bilir Çok konuşma Bebelik yapma bana

Lan bebenin Salagı Malmısın Kocum sen Vsden Çıkılmaz Her nekdr Def olsada Cfg olsada Çıktıgı an benim için KaybetmişdiR Yaa Adam oLcan olum Vs nedir Sen onu Bilmiyorsun

YorumLarında SeviyeLi ol pLs

qL Harici post kasmayın

qL

Gardaş madem yaşın 18 yaşına uygun davran biraz daha olgun ol seviyeli ol madem delikanlı adamsın laflarını dikkat et nerdeyse küfredeceksin...

oleyse çıkıp gitseydin. korkudan altına yaptın la yaşına uygun davran tartışma qL de geç gerçek yaşın 18 se bile akıL yaşın max 1o

Tim[e]-oVeR qeL bide benle ws at ? 0lur mu ? :)

:D benle at benle..!

kapatsana şu konuyu bide modsun tartışma hakaret ne ararsan war !!

1o luk bebelere veriyorlar moderatörlüğü siteyi reziL ediyorlar!

Geri