bLow > G_@_D_D_@_[R] Pc'ndekiLer de nedir ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

taylan0625

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
taylan0625
İlk konu aşırı küfür nedeniyle tarafımca kilitlenmişti .. eğer aynı şeyler burdada olursa

konu yoruma kapatılacaktır ..

Ya kardeşim suç bizde değil adamlar seviyesiz seviyesiz konuşuyorlar gerekenler onlara yapılması Gerekir.

Ya kardeşim suç bizde değil adamlar seviyesiz seviyesiz konuşuyorlar gerekenler onlara yapılması Gerekir.

Seviyesiz yorum yapanlar zaten uyarı alıyor ..

Siz onlara karşılık vermezseniz sorun yok .. bırakın kötü söz yazanlarla oranın sorumluları ilgilensin siz cevap vermeyin ..

iyi forumlar

ben biLiodum ya yuh sana seRtac kinqim diye ortaLıkta qezinion bide .s

taylan sen ona laf atyıon ama sende hl.res deiştiriyon ne iş :D

işte ilk kendıne bak ondan sonra baskalarına laf at

uLan Ne zaman pcm de 3d veya baska bi şey yakaladınız elinizde o kadar hLtv vardı hangisinde 3d yada baska bişi vardı olm bana bnLarı söyleyin 3d kullanmadm demiyom kullandm ama 1 sene öncede kaldı o 1 2 kere denedim allah carpsın silip attm

Taylan efendi Vs de fark yedin die böle çocukca işler ypmana gerek yoktu.Söyleseydin baştan seni ezmezdim :D
Sen istedigin kadar hile wall de.Bizi tanıyan tanır bilen bilir.8 senedir cs ciyiz hile ile işimiz olmucanı beni tanıyan bilir.Sen böyle kendi çapından eğlen.Sıra gutiye geldi onuda yenince ne dicek çok merak ediorum :D

Vs de fark mı yedim İnsan oL biraz gerçekci oL kaç kez vs yapdık ?

Sen Kafanı Yorma Aşkım Yaşamaya qeLdik .d diken kim belli olmuşdur kiminle uğraşdığına dikkat et.

Taylan efendi Vs de fark yedin die böle çocukca işler ypmana gerek yoktu.Söyleseydin baştan seni ezmezdim :D
Sen istedigin kadar hile wall de.Bizi tanıyan tanır bilen bilir.8 senedir cs ciyiz hile ile işimiz olmucanı beni tanıyan bilir.Sen böyle kendi çapından eğlen.Sıra gutiye geldi onuda yenince ne dicek çok merak ediorum :D

Benimi yenceniz 5 Ws Tek oynarım ayık ol la adammı oldunuz asfasd ;D Anti-recoil diye ağlıyor cptnız asfasd :D

vay anasını.

Yaa BunLarda Yeni Türeme Orkunum :)

TayLan Vs atmadan önce söyleyeydin sni Ezmezdim.Ezdikten Sonra böle bot bot işLer yapmana gerek yok.:D bizi tanıyan tanır yakından videoyuda vericem buruya facede var videom.Yakında net bilgininde olucak video bakalım o zaman ne diceksin :D

Oguzhan sn daha Millete sövmeden oynamayı ögren bize öle qL.Çok bişyde sanma kndini.Taylanda sanıordu zar zor el aldı.

AdamLar Böyle Akıoor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri