Bomba BaLyoZ CS Bıraktı OrjinaL Cfg Sini Attı SS Kanıtlı.

0
EXE RANK

-KrankLich.`

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-KrankLich.`
Herkesin bildigi eX * JuqaDores `. ~BaLyoZ* <C> (Aykut.) Cs Bıraktı ve benı kırmayıp OrjinaL Cfg sini attı bende sizlerle paylacagım.Bana göre Turkiye de BaLyoZ gibi kasan birisini daha görmedim Movie + Cfg
Cfg ;
http://www.upload.gen.tr/d.php/www/1q5mjzgv/aim.cfg.html
Movie ;;
[size=x-small]~BaLyoZ* (@yK0) Pro PubLic Movie | SK Gaming[/SIZE]
[size=x-small]SS :[/SIZE]
[size=x-small][IMG]http://i1104.hizliresim.com/2011/4/29/11247.png[/IMG][/SIZE]
[size=x-small]Alın. .Artık BaLyoZ Cs qq Gorursenız FAKEdir.[/SIZE]
[size=x-small]NOT : ~BaLyoZ* 1 Kilo kına aLmıs . Neden mi ?[/SIZE]
[size=x-small]Cekemeyenleri[size=x-small] musanıp bı yerlerıne kına yaksınlar diye :D[/SIZE][/SIZE]

Yalakalıkta üstünüze yok sadece cfg koysan olmaz demi o.O -teşekkürler.

Ben Fake Değilim Fake Fake Fake :D qweqweqweqw

saol cfg için aykutun ustune adam qörmedim . cS de hLL oLsun . haYırLısI

Cfg için saol kardesım aynen bende ayko nun ustune saglam kasan gormedım Teşşkrler gercekten . . .

Ljl wA katılıyorum yalakalıkta ustunuze yook + aykutun cs burakmasına uzuldum :'(

Off Bea Abi Nie Bırakıon Cs yi

Cfg İçin saol :s

Kardesm aykut sana gerçek confingini atmamıstır kngfta taklrken bir arkadas kaca satiyorsun dediginde 80 lira demisti bu orj. kesinlikle olduguna inanmıyorum

aynen olm bu cfg bende war zaten içine bakdım tıpa tıp aynısı sahte bu anlasılan senı kırmıs :D baya

Yediği farktan ve forumdan uzaklaştırılmasından sonra bırakmış gibi yapıyodur. yeni bi nick le devam eder :) yapmasa bile artık cevap yazmaya hali kalmamış :R

Teşekkürler.

Yediği farktan ve forumdan uzaklaştırılmasından sonra bırakmış gibi yapıyodur. yeni bi nick le devam eder :) yapmasa bile artık cevap yazmaya hali kalmamış :R
canın sıkma steam akar . su adamın bıseyınede yorum atma ne yüzsüz bişeysin bu konuyu kırletme bari . yediği fark derken ? vs mi attın ? macmı attın ? yapılan anketlerde chp daha fazla oy gozukuyor ama akparti malı ***ürüyor . seninkide o mevzu . :lol:

canın sıkma steam akar . su adamın bıseyınede yorum atma ne yüzsüz bişeysin bu konuyu kırletme bari . yediği fark derken ? vs mi attın ? macmı attın ? yapılan anketlerde chp daha fazla oy gozukuyor ama akparti malı ***ürüyor . seninkide o mevzu . :lol:

Evet la biçok maçta ezdim o bebeyi sorun mu var ? :laugh: genelde 9-0 da qh diye banlıyodu :S bi de o zamanlar qorki falan diye 1-2 tane yalakası vardı xDDD

uzuLdum aykutn Cs bırakmasına :)

Teşekkürler aykut yarın yine başlar cs :)

Sağolasın Kardeş Denicem :)

Geri