lan bebe aykut 40 defa vs atak dedı . öğrenciyim yurttayım . yok yazın . yok kışın . lamer bahane uydurup durma . tmm bugun bekliyoruz ? qot varsa vs ye comeee . koc seni konusup durma 12 saat onlıne olacaz beklıyoruz . juez_n0ches@hotmail.com bugun atmazsan *** yok demek hadii12 saat ıcındede elbet bu yazıyı okursun :thumbup1: hadi bize oyun öğret hadi bekliyoruz . 12 saatın var . girmezsen konu acacam bu yazıyıda koyacam :lol:
1.si ben kadirim bunu herkes bilir . aykutun kardesıyım . q0tünden yine teori uydurmaya basladın .
2.si max 10 saniyede tk atıoymus . koc senın 10 sanıyede tk atabılmen ıcın . demekki ghost var speede basıosun aim - no recoil akarr 5 sanıyede karsı teamına basedesın 5 saniyede crosun dansozce adamları temızlemesı doğru atarsın :soru
3.sü senin gibi merter cocugu degılız biz adamın harman oldugu yerdeniz . senin gibi baba parası yiyip sıtelerde mıllete satasan ınsanlarda degılız . adam akıllı takıl forumunda ! rezil rüsva oluncada milleti banlatıyorsun . seni burda kuru sözlerimizle değil fraglarımızla movielerimizle ve 100lerce forumda paylasılan cfglerimizle . ve ezdiğimiz onlarca teamın sslerıyle vslerimizle rezil ederiz ayık oL senin gibi kingim diyip forumda pos kasarak olmuyor bu ısler . az icraat koçum !!! senin yaptıgın ne aksama kadar benı herkes tanıyor ben kıngım ben şuyum ben buyum , nbde herkesın konusuna master veya expertler gibi herseyden anlıyormuscasına pos kasarak değil . bırak kendini övme millet seni övsün . az oyuncu olsaydın su an abim yerine sen konusuluyor olurdun bunu bil . bu kadar caz yapacağına 20 ellik bi vs 10 dkk sürmez . balyoz seni kırk defa vs ye cagırdı yemedi demi ? örenciymıs gececen bu ayakalrı kocum . gidersin cafeye en kral pc ye otursun , cfgnide açarsın pingde yok . aykuta ozelden yazarsın tak sw ye dalar atıp cıkarsın en fazla 50 kuruş !! yokmu 50 kuruşun pttden sana biraz harçlık atalım !!!!!!!!!!!!! sanırım bunca kapak yetmişdir :wink:
Dj akman Bomba Money özelden msn eklersen atarım .TeşekkürLer KranLich Kardesim Su Moviedeki Müzigin ismini aLabiLirmiyim!
yerle bir aykutun öz krdeşimisn? KARdeşiysen Sözüm Yok Ama Değilsen Sana cok fena sövdüm onu bil haa bide fraglarımla bogarım diyor senin hiç bi fragını görmedik ? aykutun kardeşiyim diye geçin sen...
Seni de Balyoz abinide YerLebiR Eder oLm khardesh![]()
nasip değilmiş gardasTeşekkürler Aykut'un cs bırakmasına üzüldüm Şu sınavlardan sonra eX J gırıp onunla maçlara akma gibi bi planım vardıNeyse kısmet değilmiş hayırlısı neyse o olsun. Steamde başarılar. İnşallah ordada GH demezler kankaa :lol::lol:
![]()
![]()
özelden msn ekleyeblirsinYerLebir Msn Ver Kardesim Bana Bu Sarkıyı At şimdiden teşekkür ederim![]()
npty payLasm![]()
np rica ederimTeşekkürLer...