Bomba:Steam Ücretsiz Oynamak dal içeri Z1rT* Farkıyla..!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Z1rT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
gather girmiyor ne gerek varki ozman :D

Evet Gather girmiyor ama gather girmek istiyorum diyorsan non-steam ile girebilirsin yakında gather icinde bir çözüm yolu ile gelicem takip edin...

Steamdan 1.6 yı ındırdım tmm sxe yı acıyorum oyuna tıklıyorum oyun ve sxe hata verıyor sxe sız acıyorum oyunu bu seferde gırdıgım swde ekran kararıp oyundan atıyo yardım edın ne olur !!!!

Steamdan 1.6 yı ındırdım tmm sxe yı acıyorum oyuna tıklıyorum oyun ve sxe hata verıyor sxe sız acıyorum oyunu bu seferde gırdıgım swde ekran kararıp oyundan atıyo yardım edın ne olur !!!!
Pacsteam ile sxe aynı anda giremessin ayrıca normal steam ile maclara girerklen bile sw sahipleri sxeyi kapatır öyle steam girerler
hertürlü sxe kapatıp giriceksiniz..
Eğer ben pub kasmak istiyorum diyorsanız özelden size server ip yolladım

İyi forumlar..

qirdimde pinq 500 600 :D

qirdimde pinq 500 600 :D
Evet goğrudur ama yabancı serverlere girmişsindir bundan dolay internet trafiği yüksek miktarda uzak oldugundan pacsteamın böyle bir özelliğide olmadıgından yabancı serverlerde oynamak mümkün değil ama eylulsunucu oyunadresı ve csduragi gibi serverlerde oynayabilirsin.

Bosuna Ustad değil ismi :)

Yorumlar için teşekkürler takıldığınız yerleri sorabilirsiniz..

esl wire yakalanırmı bu ona göre arkadaşım ?

yaptım girdimde aynı 1.6 gibi gather olmadan olmuyor bu arada ping 10 - 15 arasıydı ama fps sorunum var 1.6 da öyle oldugu için düzelmedi

teşekkürler <3

o night master filan yerler yani.

yaptım girdimde aynı 1.6 gibi gather olmadan olmuyor bu arada ping 10 - 15 arasıydı ama fps sorunum var 1.6 da öyle oldugu için düzelmedi

teşekkürler <3

o night master filan yerler yani.
Yersin baba :)
Yorumun için teşekkürler

teşekkürler.

kardeşm gerçekden başarılı bi çalşma emeğine sağlık +rep

teşekkürler ..

1.6 yuklu olması gerekmı ?

Hayır steamdan zaten 1.6 yı indirip oynucaksınız..

eywwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

TeşekkürLer; El emeğidir saygı.

Geri