0
EXE RANK
onr3737
Fexe Kullanıcısı
Arkadaşlar `einzeln | `LooNeLy. ~ <7 Kemal'i tanıyan tanır . 1-2 Hafta once istemistm cs2 de msnden attı sağolsun. Bende denedim bi kaç özellik farkettim onları yazayım .
• M4a1 = Susturucusuz Kullanın . Bunny yapıyorken Adamı gördüğünüz anda taramanız yeterlidir
• Ak47 = Ses kastıktan sonra adamın geLdiği yeri yavas yavas tarayın . 4-5 mermi 4-5 mermi.
Büyük ihtimal öLür ama ölmessede karın kısmına 3 mermide öLür .
• Deagle = Biraz bilek istiyor tabi tekliler. Zaten bir damagesi 45-55 arası vurdugu için azcık hareket edip isabet ettirmeye calısın .
• Usp = Bileğiniz yoksa pek bişey beklemeyin . Tabiki bu cfg'yle alakası yok . Ben 4 aylık player olmama rağmen baya usp kullanırım yani . Sakin oynayın kafayı isabet ettirmeye calısın.
• Awp = KoLunun altına gelse bile vuruyor bende hayret ettim alcaktım kodları ama hangisi bilmiyorum
Kacırsanız bile vurar diye bişey yoktur asla . Neresine sıkarsan oraya gider
Linkimizzz ; http://www.multiupload.com/H281YZROTS
Arkadaşlar Cfg Alıntı olsa biLe anlatım %100 benim anlatımımdır .
Sanırım 1 Teşekkürü Hak Ediyorum
Bu arada paylastıgım cfg'ler tamamen orj'dır.Gereken emeğe saygı gösterilirse cok iyi cfg'ler bulabilirim
İyi Forumlar ...
• M4a1 = Susturucusuz Kullanın . Bunny yapıyorken Adamı gördüğünüz anda taramanız yeterlidir

• Ak47 = Ses kastıktan sonra adamın geLdiği yeri yavas yavas tarayın . 4-5 mermi 4-5 mermi.
Büyük ihtimal öLür ama ölmessede karın kısmına 3 mermide öLür .
• Deagle = Biraz bilek istiyor tabi tekliler. Zaten bir damagesi 45-55 arası vurdugu için azcık hareket edip isabet ettirmeye calısın .
• Usp = Bileğiniz yoksa pek bişey beklemeyin . Tabiki bu cfg'yle alakası yok . Ben 4 aylık player olmama rağmen baya usp kullanırım yani . Sakin oynayın kafayı isabet ettirmeye calısın.
• Awp = KoLunun altına gelse bile vuruyor bende hayret ettim alcaktım kodları ama hangisi bilmiyorum

Linkimizzz ; http://www.multiupload.com/H281YZROTS
Arkadaşlar Cfg Alıntı olsa biLe anlatım %100 benim anlatımımdır .
Sanırım 1 Teşekkürü Hak Ediyorum

Bu arada paylastıgım cfg'ler tamamen orj'dır.Gereken emeğe saygı gösterilirse cok iyi cfg'ler bulabilirim

İyi Forumlar ...