Botlarla Deathmatch,Zombie ve bunny hop oynamak isteyenler buraya,bir sürü plugin...

0
EXE RANK

...fatih...

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
...fatih...
Evet beyler kurulumu çok kolay olan bu yamalar size online oynarmış gibi zevk verecek.Kurulumu= c/:Programfiles/Valve nin içine kurmak olacak, şifre not defterinde yazılıdır.
DeathMatch Link :
[SIZE=6]http://ul.to/h22cpi[/SIZE]
--------------------------------------------------------------------------------
Zombie Biohazard Link : Zombie Biohazard.rar ... at uploade..., Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...

--------------------------------------------------------------------------------

Bunny Hop Link : Bunny Hop Addons.rar ... at uploade..., Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...

Önemli Not : Beyler bir addons üstüne başka addons kurmayın.Önce addonsu kaldırın sonra v23 patchi yükleyin sonra kurun. Sorunları veya kırık linkleri söyleyin
**Beyler denemeden paylaşmıştım ama denedim hepsi kesin oluyor... ;) içinde pluginler sayesinde kendinizi admin gibi hissedeceksiniz ... :D

Not : Denenmiştir , Çalışıyor. Kırık linkleri bildirirsiniz

+ReP ve 1 Yorumu Esirgemeyİn ...

eLine sagLık

Kota sourunundan kurtulmak için iyi çözüm ...

çalışmıyor bunny eklentisini indirdim cs 1.6 valvenin içine yüklettim ama olmadı.

Eline Koluna Saqlık gardas

Teşekkürler.

Bi Bakalım Tesekkürler !

pylasım ıcın tsk.

cs 1.5 ıcın de gecerlı mı kardes

eline sağlık bi bakam

çok saol ama 1.5 de olurmu

kardeş zombi link hatalı

başka link inmio !!

Teşekkürler.

zombie biohazard'da bunu diyor tabi linkte "File doesn't exist (deleted by Admin-Panel or wrong ID)." çözümü ney bunun ?

Ellerine sağlık teşekkür ederim kardsm ..! +rep

Geri