BöyLe awp kullanana birini gördünüz mü x)x)

0
EXE RANK

liaykled21

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
liaykled21
İyi Güzelde Link Nerde Be Kardeşim ?

Saq0LaSın qüzeL.

Linq war stn qöremıyonuz qALibA?

Gordum kendım kullanıyorum zaten Awpde Cross var. arkadaşında bız Awp-DeagLe eşLisinde DeagLenın Croosuyla adama Nişan alır awp iLe ateş ederiz

sıradan bir player

[quote="BuRç-X |]Gordum kendım kullanıyorum zaten Awpde Cross var. arkadaşında bız Awp-DeagLe eşLisinde DeagLenın Croosuyla adama Nişan alır awp iLe ateş ederiz[/QUOTE]
kardeş awp de cross yok szde cekın awple record bakn nasıl gozukıo cross warms gbı goxzkıo bugta kalıo
awp battle dayken record vıdeo yapn sonra kaydetsn sora konsola geln playdemo video yapn gorceksnz cross warmıs gbı durıo :)))

aLışıLa qeLmiş bi yöntem iLe oynuy0r arkadas ama emege sayqı :)

La bn öyLe demek istemedm bnde cross wR sandm acıkLama yapmıssın ondan öyLe dedm y0ksa awp yi qüzeL kuLLanıon herseyi baska tarafından anLamayn :S

awp yı ben kullanmıorm saten arkadasm kullanıo canm;) herkes cross war sanıo saten tek sen deılsn

herneyse arkadasın kuLLanıo acıkLama yaptm zaten b0tmusun La sn :@

lymerla ws yapmam kardeş.

lan batu bölee bi videoyu senden beklemezdim ampde cros war :D:D:D:D sen emirin awp kullanışını görsen ne dersin artıkk

Konu Kilitlensin.!

lan batu bölee bi videoyu senden beklemezdim ampde cros war :D:D:D:D sen emirin awp kullanışını görsen ne dersin artıkk
la olm bu kacncı acıklmam ya awp de ne crosu war record cekmı dg alnca cross bugta kalıo bsey bılmıosnz konusıonz ya cek snde bı gore warmı cros gor walla bı 30ncu acklama ezkmym bn cross koycam awpye

Geri