Bu AdaM NE LAn boLE :D xD Aim cFq :D :D:DD: YaDA kınq

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SaNsSaR.*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zuha bu adam temiz mi sence?.. pF

mükemmeL La adAm

Adam Oynuyor Adam king Adam Sick Sad Bombsight

Bu Video Lan Game Yaza Tourment Maçlarinda Cekilmiş olabilir.. xD

hayatımda böyle bişey görmemiştim harika lafı doğru olmaz mükemmel ötesi

bu arada kingoftaki eziklerlen bunu karşılaştırıyosun ya :Dwqwqw

yuh anasını satim

adam wallhack kulaNıo ayrıca aımbot.. Bı yerde dıkatımı cekdı 7.02 dakıkaya bakın yanlıs hatırlamıosam adam kutuların arkasından gorunuo :D:D

3:50 ye bak bakım adam ne kullanıyor :D

lan bu herif hile :D cbll da duvarların içi gözüküyo asdsfdfd hatta kutunun arkakasındaki herif gözüküyo :D

şuna bak yarısı boşş bunların adam oynuyo yazmıslalr csden 1gram anlamısonuz sdgagagsf df

Arkadaşlar Cbble de O duwar wuruyor tekrar ediyor adam nerde die isterseniz birdaha izleyin.. bu kadar kor olmayın ya :@

link kırık xS

Beyler bu adam ne boyle 10 dk vıdeonun sadece 3 dk sını seyretdım.Ya adam hıle yada usp dq keles awp ne olursa Hs Star ha :D:D:D !!!!

Süper Video.. xD
1-2 kere yaptım öyle ama zor.. :D

gywgwygwyg ulan adamdakı vallhacke bak oha super vallhack var bebe de ya valla asırı saglam vallhack var adamda :D:D

adamda ghost dan tut phantoma onu bırak en saglamında aım bıle var :D:D

Tek keLime Adam Cidden Kinq ya :D manyak Oynuor Bu bizim ServerLera qırse anında ban yer :D:D

beyLer süre 3.49'a dikkatLice bakın 3d adam kutunun arkasndan q0zuku0r vE demirLer feLanda q0zuku0r dikkatLi bakın hs'Ler tabiki qüzeL aMa 3d. diyebLrm.cunku dıkkat edin.3.49

ya bu Adam Adammı sıktıR su sekılde kımse oynıyamaz adam aım asıl yorumlara bakarsanız anlarsınız dunyanın en ıyısı bıle 5 mermıde arka arkaya 5 ıde hs qıTmez adam awp 1 mermı sıkıp 3 kısı oluyo konu kılıt Sacma Cs bıLen adam bunLara ınanmaz .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri