Bu AdaM NE LAn boLE :D xD Aim cFq :D :D:DD: YaDA kınq

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SaNsSaR.*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam Resmen Aim Bot :s Var Onda bi daLqa Adamı İzliyom Bİtane Adam Geliyo Sis var digerlerinn geLdii gözüKmüo adam tarıyo hs atıo varmı öle bi daLqa

Süper Bişe

TesekkurLer pylsm icin

Bakın Adam ccble de ilk duvar atiyor Biz goremiyoruz Sonra O waLLhack ile Yerini gosteriyor iyi ses kasiyor adam ! bu kadar qor olmayin ya

a1m var onda xD dıkkatlı ızleyın fakede olabılır o kdr duvar atamaz xD

olm bune lan bole adam aımmı kendı oynayısımı

adam atlarken hs cekıyo olm kesın aım bence

arkadaslar aım oldugunu surdan anladım de_aztecde duvardan atıyo def olsa o mermı hayatta gecmez gecsa bıle ole gıtmez de_dust2de de 2 adama duvar arkası hs atıyo asla o mermı hs gıtmez def olsa

Adamda herşey var xD omega hook kullanıyodurXD

haha walmış la adam bende bi an kinq gördüm sandım :D

hadi kaballa spawnı anladımda sexafon kim ya :D

ondaki cfg bende olsa bende aynısı olurum. Görmüyormusunuz havaya ateş ediyor hs gidiyor saçmalık 10 gb lık cfg war adamda xD

BeyLer Adam Tamamen waLL. WideoyLa oYnanm1ş Cok beLLi oLuyorr Biraz dikkat edeRseniz anLars1n1z arada 4 5 sahnede botLarla cekiLmiş

Gercekten süpermiş adam hLL

Sonradan farkettim 3.49 da 3D oldugu anlaşılıyor

10 numara movie hLL oLsun adama

*** ne kasmıs !! bea :D

hell be ya sana adam 1000000000000000000 numara cs oynuyo bole cs oynuyana can feda

bu vıdeoda kac farklı player war yha :D

Nasıl bu kadar dikkatsiz olabiliyorsunuz dakika 3.40 3.55 snleri arasında sanırım cbbleda bi yer war resmen duwar arkası gpozukuo videoda ayrıca bu adam Kıng felan deiL bildiğimiz Gh0st h4x yani bu paralı wall hem aimli hemde duwar arkası gosterio ayrıca çekilen video ve ss lerde duwar arkası felan gozukmez yanı normal oynuormussunuz gibi gözukur . Birde şuna dikkat edin wurdugu adamlar hep aynı farklı mapler olsada adamlar hep aynı olen adamlrın isimlerine dikkat ettim :D Anlıcagınız bu adam bulus beş altı kişi ayarlamış video çekmiş BOT HERİF D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri