Bu da benden Skynet ve redblack e qelsin :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan for Lead
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

for Lead

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
for Lead
[video=youtube]

ulan kazım lan kazım seni ne yapmak lazım :) şu şarkıdaki ahenke bak dizelerdeki mükemmelliyete bak bu bi sanat eseri ankarada olsam her konserine gidecem bu adamın bide senin şarkına bak :( üzdün bizi kazım şu an inan bize 2miz haberleştik içiçez bi sahil kenarında o kadar yani

Tmm yalvarma tugay köpeğim olmana qerek yok Cptlık teklıf etmene de qerek yok gelmıcem clanına :D bu şarkı beni hiç kızdırmıyor ayrıca asdfasdasdsa

hiç kızdırmıyordur eminim :D kaç kere bu şarkıyı aim xtr sinan açtı die odadan çıktın mik , ses kapatıp alt odada trip attın , sinana ban attın clandan atarım diye tehdit ettin :) hadi inkar et inkar et :D

bu arada trip attı dedim harbi la bi görceniz alt odaya geçio miki falan kapatıo öyle duruo mal gibi :D +15 ergen

yoo ben sınanıghcı dıye attım clandan umrmda değil bu şarkı ahah afrıkalıııııııııııııııı :D Ah tugay ah saplakcı tuqinin facesine o resimdeki benm falan diyosn haklsn snde sokağa çıkamyn kendini buralara verdin :D

:) ulan kazım lan kazım lafı gıçından anlayan kazım :)

ah vah kazım :D:D:D: rencide olmayan kazım :D

Her türlü bozulyn la saplak tugı anlattı sosyal hayatta ınaktıf bı ınsan kendını oyuna verdı dıyor ona karşı üstünlüqümü hazmedemiyor diyor rezil csde de ezilyn real hayatta da asosyal bi insansn akıhkoh asdfasdasd :D:DD

etiket lazım :D:D:D::D:D:D sana cpt lik teklif edicem ah vah :D:D:D:D: senin yalanını sikiym kazım :D

kazım yalan söylediğini görem bacın siqem :D

yazık ulan işine gelince :D azcık karakter olsa bnu dedıqını soylerdın zaten hoşuna gitmeyen ne varsa inkar ettin rezil .D

ulan kazım lan kazım non da maça girebilmek için maç her sw + ts de maç arayan kazım

[video=youtube]

Akihkoh dediqine kendin bile inanmadın kapımda köpektin hala köpeksin qeçen qelmş niye millete söylüyosun clana qel diye yalvardıqımı dedin orda koptm zaten asfdasdasD:d

Küfür etmek kesinlikle yasaktır.

Üye Banned #

yalvardım demedın ama ben oraya qelıyordum eskı clan arklarmla muhabbet edıyodm qelydn yanıma öqlenden qeceye kadar clana qel dıyordun kapımda köpeksin her zaman yalvarmaya devam et

Ben clandan çıkanlara bişey demiyorum ama senin gibi Csyi bırakıyorum ben kardeşim diyip Non clanına giren karaktersizlere çok lafım var tabiki de senin ne karakterde olduqunu cümle alem biliyor 1.5te folloşa çıktı ismin artık qelen vuruyo qıden vuruyo ayrıca ben xeavene oyle bişey hiç bir zaman demedm bunu da karaktersizliqinden olmayan bişeyi olmş qibi qösteriyosn nası bi karakterin varsa az yaşının adamı oL o non clandada zamanında herkes ana bacı qırdı ses cıkarmadın yne qittin onların yanına karaktersiz insan gg.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri