0
EXE RANK
osuroklu06
Fexe Kullanıcısı
helal size beeeeeeee
helal size beeeeeeee
hll kardeş
helal beseni sevmiyodum şimdi sevmeye başladım
qL.
helal beyler
Kahrolsun PKK.. Gördüğüm En Güzel SS Gerçekten
@ konu güncel
Zaten siz yeni gençlerin çöplüğü serverlar. Bunu yazdınızda ne oldu? Hiçbişey...
Küfürde etmiştir bunlar bu nickleri alınca ahahah. Yok oc pkk yok p1c annesizler yok mk. yok aq.
Tek keliymeyle diyorum alayınız işe yaramayan insan gruplarısınız. Tepki böyle koyulmaz. Varsa yürek bulunduğun şehirdeki BDP binasını basarsın. Tıpkı bizim basıp heryeri darma dağın ettiğimiz gibi. Akşamınada haberlere çıktık.
Şu SS'yede helal olsun diyen bottur. Hiçbir anlam ifade etmiyor tamamıyla çocuk aklı...
İstanbul'da dağıttık kardaş 2 ay olmuştur olmamıştır. Alayının münasıp yerilerine koyduk. Akşamına haberlere manşet oldu.
Allah aşkına şu SS olgun insanların yapacağı işmi? Konsolu indir ''name'' yaz. Tag'da KAHROLSUN PKK hey Allahım akıl fikir ver şunlara...
Siz taglarınıza böyle yazarak PKK'lıların biryerlerini kaldırırsınız başka bişey yapmazsınız. Hiç takmamanız onlara en büyük acıyı taktırır. 1 asker gider 1000 asker gelir felsefe bu...
İnşallah sizlerde bir gün olgunlaşır bu yaptıklarınızın komikliğini tadarsınız. Baktıkça güleceğim geliyor şunlara bak yahu...
Bak bu serverdaki adamları toplayacaksın ellerine vereceksin moble, kasatura, zomber çivili sopa son olarakda Polis'lere haber vereceksin durum bu diye. Basacaksın godumun yerinde binalarını. Ne var ne yok indireceksin. Karılarını kızlarını sikeceksin sülalesini ırzını yokladımın adamlarının.
İntikam böyle alınır. Tepki böyle verilir diyeceksin. Sizin yaptığınız şu SS inanın 5 yaşındaki çoçuk aklına benzemiş. Moderatöre söyleyin kaldırsın şunu...
Sen neyin davasını veriyon ya ?
Bu olaydan daha gurur verici bişey daha varmı ?
Ne güzel işte çoğu kişinin yapamadığını yapıp KAHROLASI PKK | diye tag almışlar .
İşine bak ya. :glare:
Helal * olsun banada soleseydiniz ben de ' gelir tag girerdim