Buda benim Fraq ? ..

0
EXE RANK

~ a1м.Fx`.

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
~ a1м.Fx`.
#Sa BeyLer Baktım Herkez Kastıqı Fraqın Resmini koyuyor , Buda benim Fraq umaRım BeqeNirsiniz .. ! 1 yoRum YazaRsanız SewiniRim #..

#Ss .. --> http://img241.imageshack.us/i/zuperfraqxd.png/

Hade KoLay qeLsiN x] .. ! ßu arada #Missed Cue.! Yazıyor 0rda herkeze sorun nazmi diye beni qösterirLer .. Eski nicki a1m.Fx diye sorun yada #Cry For Mé diye .. ;)

o kadar da efsane değil.ama sağol paylaştığın için..

efsana fraq diye başlık koyuyoruz sanki :@

cfq bnm eskı cfq bu arada vs de sokmustum nie cıktın la insan bi saoL der 4q hahahaha

cfq bnm eskı cfq bu arada vs de sokmustum nie cıktın la insan bi saoL der 4q hahahaha

SaoL da :D Ark yandaydı sinir oLmuş pc düqmesine bastı .. Pc kapandı k.bakma zaten muhabbet ede ede oynuyordum 1 daha isterim ? ..

ßu arada cFq kendi yapımım hiç kendi kuLLandıqın cFq deme ;)

Kardeşim Karşındaki takıma bak ezo xD. BöLe Fraq Yapman NormaL xD.PayLaştığın için saoL !.

Ezo dediqin adamlar sana el wermezLer ! ..

ßu arada Kes Sadece Watc FeLan war dikkat et .. ! bizim teamda oLsada fark etmez ..

Ezo dediqin adamlar sana el wermezLer ! ..

ßu arada Kes Sadece Watc FeLan war dikkat et .. ! bizim teamda oLsada fark etmez ..

Ben pek 1.4 takıLmam.1.6 geneLde takılIrım.Bana eL vermeyecek adamLar hea . Güldürme beni .

Konu payLaştım beyenmediysen yorum yazma !

hmm qüzeL fraq .

Sen hep o sw demi takılıosun ?

güzeL ama t de kassaydın daha güzeL bi frag cıkardı ortaya. .

sa0l h0ş bi fraq .

Konu payLaştım beyenmediysen yorum yazma !

Kardeşim k.bakma yanLış anLaşıLdım en başta..Benim demek istedeiğim karşıdanki takımdaki adamlar normaL player.0 fraq bu durumda yapılabilİr demek istedim.Paylaşım 1çnde sağoL dedim.Np ?

Geri