Bunny ne demektir Nasıl Yaplır ?? Ve güzel bir cfg !

0
EXE RANK

yavuzreis

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
yavuzreis
Arkadaşlar bu konuyu kendi deneyimlerimle ve kendi emeğimle size hazırladım .
1-Bunny ne demektir ??
Cvp: Bunny İngilizce bir kelimedir ve Türkçe karşılıgı Tavşan demektir .!!
2-Güzel bunny yapmak için neler Gerekir ?
A-Cvp Pro sw: Pro sw larda (bunny etkin ) Çok sıçrayamasınız Bunnyi genelikle el sonu havanız olsun diye yaparsınız !! Güzel bunny yapabilmek için Mouse ye hakim olmaniz gerekir. Öncelikle space tuşuna basarak 1 here Atlamalısınız. Gitmek istediğiniz yeri Seçebilmek için sol tuş A ve sağ tuş D yi kulanırsınız. A tuşuna bastiginizda mouseyi sola doğru D tuşuna bastiğinizda sola doru çevirmeniz lazım tekrar yere düştünüzde zıplayarak doru bunny yapabilrisiniz zaman geçtikce eliniz alışır ve usta olursunuz ... !
B-Cvp Deathrun sw: Deathurun serverler bunny si gelişmiz serverlerdir ve genilikle özel maplar oynanir bu maplarda bunny yaparak hızınızı artırmanız gerekir.Bazı yerlerde size tuzaklar olacaktır bu tuzakları aşmak tamamen size ve deneyiminize kalmiştir.Ama size değerli bir ipucu vereyim mapa başlarken hızını ne kadar artirisaniz tuzaklardan o kadar kolay sıyrılırsınız.. !!
3-Deathrun sw lerde nasıl hızlanırım ??
Cvp : Cevap mouse hakimiyetenizin iyi olması gerekir bastiğiniz yerin uc noktası olmasına dikkat edin !!
Ne kadar uc noktalarda oynarsaniz o kadar hiz kazanirsiniz. 2 ci hızlanma yöntemi ise A-D tuşlarına zamanında ve hızlı basmaktır mouseyi a-d tuşuna basarken ortada tutup cross la Daireler cizerseniz o kadar etkili olur

Not:Cross : Bilmeyenler için nişan alma noktası..
Arkadaşlar deneyimli bir bunny ci olarak benden size 3 önemli başlıkta topladiğim ders unutmayin Bunny yapmak deneyiminize ve mouse hakimiyetinize bağlıdır....

Hepinize şimdiden teşekürler !!
Alıntı değildir !!
Birazcık faydalı olduysam lütfen teşekür ediniz !!

ve size söylediğim cfg de sıra gayet bunny yapmaya elverili bir cfg sırf atlama ayarları yok !!
daha fazlası var
Link : 1 indir - Upload.gen.tr

lütfen güncel tutalım herkes faydalansın !!

işim gücüm yok bunny yapmak için cfg indircem :S

Seni zorlayanmı var ?? boş boş yorum yazma yazacaksanda hiç konuya girme !!

bnce gereksiz!!!! ve ben görüşümü yazdım

Geri