BuyRun Fraq^ıma..Evet BeyLer TeqRaR Fraq TekRaR Fraq..

0
EXE RANK

h4yq0L1cq^m

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
h4yq0L1cq^m
eyw sağol ama bi ricam olcak yanlıs anlamssan bi Ankara Team sw warya ordada böle bi frag çekip bizlerle paylaşırsan sewinirim.Şimdiden teşekkürLer..

1. Frag Normal ama 2. güzel ...

eyw sağol ama bi ricam olcak yanlıs anlamssan bi Ankara Team sw
warya ordada böle bi frag çekip bizlerle paylaşırsan sewinirim.Şimdiden teşekkürLer..

yapar onuda yapar .....

eyw sağol ama bi ricam olcak yanlıs anlamssan bi Ankara Team sw warya ordada böle bi frag çekip bizlerle paylaşırsan sewinirim.Şimdiden teşekkürLer..

yaPaRız babacan oNuda yaParız =)) (brb)

ooo 2.cı fragta benim kurduğum clandan adam var #waRn1nq > :D:D

Sen bu cfq`yı f0ruma k0ydun deme ?

cs 1.2.3 senoynada kas koy oka ? :H

ewt 1 2 3 te kas bi orda görelim..;)

fotomontaj bhence bıkerede gozumuzun onnde kassın gorek k1nq1 Bahaha :D

HayqoLick sénLé ws atmayı istioRum bo$ zaman waRsa atarız bi qün Tmm ? ..

Beyler Hâla montaj nasıl diyebiliyorsunuz aklım almıyor eğerki kıskanıyorsanız sizde bir fraq yapın sizide görelim dimi ama Adam tek kelimeyle KİNq sizde Bizi Fraqsız bıraqmayın hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

senoyna 2 de gel kas görelim kardeşim tanınmadık sw de ben ölmem bile burda bence gelir artislik yapacağına oyunda göster kerndini iyi yada kötü oynayabilirsin ama bunu nede millete yaygara yapıosun görmemişler gibi senoyna 2 de kas da göreLim..

senoyna 2 de gel kas görelim kardeşim tanınmadık sw de ben ölmem bile burda bence gelir artislik yapacağına oyunda göster kerndini iyi yada kötü oynayabilirsin ama bunu nede millete yaygara yapıosun görmemişler gibi senoyna 2 de kas da göreLim..

raat oL onuda yaParz :H

Olum Bırakın Montaj LafLArını . Adam Kasıyor

Arkadaş Cfg YayınLasna GöreLim BakaLım .

o ortadaki kırmızı nokta nedir dayı ?

SağoL kardeşim GüzeL ßir Fraq ... ÇekemeyenLer anten taksın

Geri