By ~`Dynac|`x eSp7 Spectat0r H4x Aim Load Config - sXe !

Berk Akanzy.. :d

Saolsın Paylşm İçin Ty... :)

Paylaşımın için teşekkürler Berk. Konu içeriğinde birkaç yanlışlık gördüm onları düzelteyim. Spectator dediğin olay tamamen server ile alâkalıdır. Server sahipleri bilir ek kamera çeşitliliğini panelden rahatlıkla ayarlayabilirler.

Maç'larda kullanılan Maç CFG'si senin CFG'nin içindeki bind ''e'' ''spectator'' kodunu inaktif yapar. Yani maçlarda bu özelliği kullanarak rakip takımın oyuncularını izleyemezsiniz. Çoğu CFG'de bulunur spectator özelliği bilenlerde vardır mutlaka. 2 defa ''e'' harfine bastığınız taktirde ekranın sol üst köşesinde 210*210' ebatlarında oyun takim kamerası çıkar. Harita Üst görünümü ise ekranı kaplar. Default Counter-Strike ayarlarında da bu özellik mecvuttur.

Onun haricinde gayet güzel yapılmış bir paylaşım emeğine sağlık teşekkürler.

Paylaşımın için teşekkürler Berk. Konu içeriğinde birkaç yanlışlık gördüm onları düzelteyim. Spectator dediğin olay tamamen server ile alâkalıdır. Server sahipleri bilir ek kamera çeşitliliğini panelden rahatlıkla ayarlayabilirler.

Maç'larda kullanılan Maç CFG'si senin CFG'nin içindeki bind ''e'' ''spectator'' kodunu inaktif yapar. Yani maçlarda bu özelliği kullanarak rakip takımın oyuncularını izleyemezsiniz. Çoğu CFG'de bulunur spectator özelliği bilenlerde vardır mutlaka. 2 defa ''e'' harfine bastığınız taktirde ekranın sol üst köşesinde 210*210' ebatlarında oyun takim kamerası çıkar. Harita Üst görünümü ise ekranı kaplar. Default Counter-Strike ayarlarında da bu özellik mecvuttur.

Burc ve nokta. :D

teşekürler berk

Yemin ediyorum şu BuRç-X deki Counter Strike bilgisi kimsede yok. Nerden biliyorsun bu kadar bilgiyi çok şaşıyom yaa BuRç-X. Bu arada son dediğine bende katılıyom ve uygulamasınıda biraz önce yaptım Burç-x gardaş ' Default Counter-Strike ayarlarında da bu özellik mecvuttur. ' Gerçektende mecvut yani oluyor. Spectator işi default'ta var :)

Eyvallah Berk gardaşım. Yalnız yanlış anlamada biraz daha iyi bilmen gerekiyor Counter-Strike oyununu ve içeriğini :)

emeğe saygı teşekkürler paylaşım için

kardeşim farkettiyseniz konuda da belirttim herkes bu özelliğin ne işe yaradığının tam olarak farkında değil o yüzden belirttim.teşekkürler yorumlar için :)

Socl geçmİo

Teşekkürler.

Güzel , harika cfg ' de socl da bu cfg kullanmaya kalkışırsanız cl_bobcyle ayarı bindlerden dolayı 0 oluyo. soclda bu komut geçmez bi 0.8 olur bi 0 olur yani oynayamassınız. Ben oynadım iyi verim aldım adamlar sizi zor vuruyor ALIŞIRSANIZ kraLsınız :P

TeşekkurLer Berk

yorumlar için teşekkürler.

şifre giriyom içinde müzik dosyası cıkıo cfg cıkmıyor

Teşekkürler berk ;)

aynen dosyayı açıyorum müzik çıkıyo içerisinden :S

Sağol , Berk. Kardeşim.

tekrar indirmeyi deneyin. her şey sağlam arkadaşlar

Geri