0
EXE RANK
Successful
Fexe Kullanıcısı
- Web sitesi
- cevdetsarac.wordpress.com
Merhaba,
Şimdi sizlere CeVDeToR Ak47 v1 Aim CFG sürümünün kurulumundan bahsedeceğim.Kısadaca şöyle açıklayalım.
Adım 1 - ) Öncelikle indirdiğimiz cfg'i kopyalıyoruz. Daha sonra her zamanki gibi HL/CStrike içine atıyoruz.
Adım 2 - ) CFG'imizi içeriye attıkdan sonra, consol'a girip, exec Ak47 v1.cfg yazıyoruz. Veyahut adını a yapabiliriz.
Adım 3 -) Adını a yaptığımız cfg'i consolda, exec a.cfg olarak da çalıştırabiliriz.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ve Birkaç özellik diyebilirim. Forumda geziyorum da, gerekiz drawadan özellikler sayılıyor. Bizde birkaç özellik sayalım
Artık ne kadar inanırsınız.
- Gerekli BÜTÜN ayarlar yapılmıştır. Gereken tek şey "siz"
Şimdi sizlere CeVDeToR Ak47 v1 Aim CFG sürümünün kurulumundan bahsedeceğim.Kısadaca şöyle açıklayalım.
Adım 1 - ) Öncelikle indirdiğimiz cfg'i kopyalıyoruz. Daha sonra her zamanki gibi HL/CStrike içine atıyoruz.
Adım 2 - ) CFG'imizi içeriye attıkdan sonra, consol'a girip, exec Ak47 v1.cfg yazıyoruz. Veyahut adını a yapabiliriz.
Adım 3 -) Adını a yaptığımız cfg'i consolda, exec a.cfg olarak da çalıştırabiliriz.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ve Birkaç özellik diyebilirim. Forumda geziyorum da, gerekiz drawadan özellikler sayılıyor. Bizde birkaç özellik sayalım

- Gerekli BÜTÜN ayarlar yapılmıştır. Gereken tek şey "siz"

İyi oyunlar diliyorum arkadaşlar.
by CeVDeToR < İçerikden bir kaç alıntı kod alınmıştır. >
Yeni ayarlardan pek anlamıyordum, sağolsun arkadaşlarım biraz yardımcı oldular
CFG'i indirmek için tıklayınız
Rar Şifresi: CeVDeToR ( Büyük küçük uyumuna dikkat ediniz )
CFG kurulumu videosu için tıklayınız.
by CeVDeToR < İçerikden bir kaç alıntı kod alınmıştır. >
Yeni ayarlardan pek anlamıyordum, sağolsun arkadaşlarım biraz yardımcı oldular

CFG'i indirmek için tıklayınız
Rar Şifresi: CeVDeToR ( Büyük küçük uyumuna dikkat ediniz )
CFG kurulumu videosu için tıklayınız.