CeVDeToR orjinal config indir [SOCL CFG]

0
EXE RANK

Successful

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
cevdetsarac.wordpress.com
Successful
Merhaba sevgili arkadaşlar,
Günümüz serverları artık SOCL uygulamaya geçiyorlar biliyorsunuz. Hiç yokdan benim takıldığım serverlar yani (:
Şöyle birşeyden bahsetmek istiyorum sizlere. Şimdi SOCL'a özel cfg yapıyorlar hani. Bende paylaşıyordum fakat bildiğimiz gibi hepsi default config boyutunda olur. Evet şimdi ise yeniden fakat bu emin olun benim kullandığım bir config. Sizlerle paylaşmak istiyorum. SK-Gaming resmi sitesinde üye profilimde zaten paylaşmıştım. Bunu sizlerede sunmak isterim hani. Bazılarınız olabilir beğenmez fakat zaten bunlar default ayarlar sadece bir kaç kod da değişiklik var.
Bu kod değişikliklerine gelmek istiyorum (:

1. Cross seçeneği (medium) : Şöyle açıklayalım hemen. Cross büyük de değil, küçükde değil. Bazı cfglerde bildiğimiz gibi oturunca cross küçülür ve aim oranı artar. Bazı cfglerde ise hep sabittir. Bizimki de duruma göre değişiyor (:
  2. En iyi rate ayarları : SenOyna en iyi rate ayarlarını verdiği için bende bunları confige ekledim ve hiç bozmadım.
  3. Sabit FPS ayarı : FPS şikayeti eden arkadaşlarımız elbetteki olacaktır. Bizde birazcık yardımcı olduk bu konuda.
  4. En güzeli de en sevdiğim nokta GAMMA: Örneğin de_dust2 de CT base ve B bomb site tünel bildiğimiz üzere karanlıktır. Lightgamma ve gamma ayarları ile az da olsa aydınlatabiliyoruz. Hiç yokdan adamı rahat görebiliyoruz (:
Evet konu hakkında bu kadar açıklama yeterli çünkü başınızı ağırttım (: SenOyna 1 ve 2 den sXeBanned yediğim için diğer serverlarda gün içerisinde SS çekip yollayacağım arkadaşlar.

Config Download

SK-Gaming profil sayfam: [IMG]http://s.sk-gaming.com/image/flag/tr.png[/IMG] CeVDeToR

İyi oyunlar dilerim.

-SenOyna 1 sXeBanned - SenOyna 2 Banned (: Cevdet Config

5808.jpg

Adamsn cevo :) roktuqeL`

Sağolasın muhammet (:

Paylasim icin tesekkurler.

bisi sorcam bu 85.153.14. filan socl geciyor mu ?

Öncelikle flood için özür diliyorum (: Malum yazı editleme yok. KingofCS sunucularındaki socllar içinde geçerlidir.

Paylaşım İçin Teşekkürler.

Teşekkürler cfg için.

teşekürler.

Paylasim icin tesekkurler.

Teşekkürler :)

Geri