0
EXE RANK
Successful
Fexe Kullanıcısı
- Web sitesi
- cevdetsarac.wordpress.com
Merhaba sevgili arkadaşlar,
Günümüz serverları artık SOCL uygulamaya geçiyorlar biliyorsunuz. Hiç yokdan benim takıldığım serverlar yani
Şöyle birşeyden bahsetmek istiyorum sizlere. Şimdi SOCL'a özel cfg yapıyorlar hani. Bende paylaşıyordum fakat bildiğimiz gibi hepsi default config boyutunda olur. Evet şimdi ise yeniden fakat bu emin olun benim kullandığım bir config. Sizlerle paylaşmak istiyorum. SK-Gaming resmi sitesinde üye profilimde zaten paylaşmıştım. Bunu sizlerede sunmak isterim hani. Bazılarınız olabilir beğenmez fakat zaten bunlar default ayarlar sadece bir kaç kod da değişiklik var.
Bu kod değişikliklerine gelmek istiyorum
SenOyna 1 ve 2 den sXeBanned yediğim için diğer serverlarda gün içerisinde SS çekip yollayacağım arkadaşlar.
Config Download
SK-Gaming profil sayfam: [IMG]http://s.sk-gaming.com/image/flag/tr.png[/IMG] CeVDeToR
İyi oyunlar dilerim.
-SenOyna 1 sXeBanned - SenOyna 2 Banned
Cevdet Config
Günümüz serverları artık SOCL uygulamaya geçiyorlar biliyorsunuz. Hiç yokdan benim takıldığım serverlar yani

Şöyle birşeyden bahsetmek istiyorum sizlere. Şimdi SOCL'a özel cfg yapıyorlar hani. Bende paylaşıyordum fakat bildiğimiz gibi hepsi default config boyutunda olur. Evet şimdi ise yeniden fakat bu emin olun benim kullandığım bir config. Sizlerle paylaşmak istiyorum. SK-Gaming resmi sitesinde üye profilimde zaten paylaşmıştım. Bunu sizlerede sunmak isterim hani. Bazılarınız olabilir beğenmez fakat zaten bunlar default ayarlar sadece bir kaç kod da değişiklik var.
Bu kod değişikliklerine gelmek istiyorum

- Cross seçeneği (medium) : Şöyle açıklayalım hemen. Cross büyük de değil, küçükde değil. Bazı cfglerde bildiğimiz gibi oturunca cross küçülür ve aim oranı artar. Bazı cfglerde ise hep sabittir. Bizimki de duruma göre değişiyor
- En iyi rate ayarları : SenOyna en iyi rate ayarlarını verdiği için bende bunları confige ekledim ve hiç bozmadım.
- Sabit FPS ayarı : FPS şikayeti eden arkadaşlarımız elbetteki olacaktır. Bizde birazcık yardımcı olduk bu konuda.
- En güzeli de en sevdiğim nokta GAMMA: Örneğin de_dust2 de CT base ve B bomb site tünel bildiğimiz üzere karanlıktır. Lightgamma ve gamma ayarları ile az da olsa aydınlatabiliyoruz. Hiç yokdan adamı rahat görebiliyoruz

Config Download
SK-Gaming profil sayfam: [IMG]http://s.sk-gaming.com/image/flag/tr.png[/IMG] CeVDeToR
İyi oyunlar dilerim.
-SenOyna 1 sXeBanned - SenOyna 2 Banned