Ceza'yı Sevmeyenler Ona Diss Atmayı nedersiniz :D

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan l4d.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Diss nasıl :D

• GüzeL:)))

Oy: 4 57.1%
  • İğrenç :(

Oy: 3 42.9%

• Kullanılan toplam oy
    7
0
EXE RANK

l4d.

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
l4d.
Ben Saqo Dinlerim Ceza'yı Hic sevmem .. Ona Diss Atmak İstedım :D

Belki Sacma ama Bana Gore Guzel :D

Ceza

Sen misin Rapsta

götü B*klu Gangsta

playback'in hastası

playback'in ustaası :wqeqwewqeq :D

arkadasla Sarkı yapıcaz Bu bölümü Nakarat Yapmayı Dusunuyoruz. ...!!! ,)

ceza beyin değil kafandaki ot,
tak kafana peruk giy k*cına daracık bi kot,
çık ebeşe hoplartırlar seni hop hop,
Rap aleminde adın olmuş topp.
yalamaya başla bence lolipop.

GüzeL Dissler :D hll Size

ya o size hazırlarsa ? :):)

ceza beyin değil kafandaki ot,
tak kafana peruk giy k*cına daracık bi kot,
çık ebeşe hoplartırlar seni hop hop,
Rap aleminde adın olmuş topp.
yalamaya başla bence lolipop.

La yazığın şu sözlere bak önce kendi kendinle yüzleş çocukluk çağından çıkamamış ergen veletler ne zaman Türkiye'ye Rapi getiren adama diss atar oldular

Önce kendinize bir sorun benim 1 tane bile kaydım var mı ?

Ve sonra kendinize sorun Rap deyince Sagopa bile daha ünlenmeden önce kim akla geliyordu ?
(Gerçi hala Ceza geliyor ama ..)

Siz daha amatörlüğü aşamamış ergen veletler ulaşamadığınız ciğerlere mundar dersiniz ..

İşinize bakın ve Ceza ile Sagopa arasındaki kişisel gerginliği Rap Müziğe yanıstmayın..

Sagopa dinliyorum Ceza dinlemiyorum diye Ceza ya diss yazıyorsanız sizde ZEKA GERİLİĞİ vardır...

RapBoy Ceza'yı Sevmeyenler için Bu Konu Sevnler için Degıl Ceza'nın Avukatlıgını Yapma Ceza'nın Sozlerıne Baksen Sarkıların Bir Konu Yok 1. cumlesı 2. cumlesıne uymuyor.. yolll aLLLL

Adam Türkiye'ye "Rap" kelimesini, tanıttı.Siz gelmişsiniz, diss atıyorsunuz..

Evet rAp keLimesini Yarattı Ama BeyLer buRdaki amaç Lirik oLsun PaşaLı'nın dediği gibi adam getiRdi Diss değiL Lirik Yazın ;) ..

RapBoy Ceza'yı Sevmeyenler için Bu Konu Sevnler için Degıl Ceza'nın Avukatlıgını Yapma Ceza'nın Sozlerıne Baksen Sarkıların Bir Konu Yok 1. cumlesı 2. cumlesıne uymuyor.. yolll aLLLL

Arkadaşım senin için birşey ifade etmior olabilir.Söylediğin şey öznel bir yargıdır.
Nesnelliğe vurduğunda söylediğinin bir manası yok...
Sana göre 1 cümlesi 2. cümlesine uymuyor olabilir bana göre uyuyordur..
Ama sen veya başkası bunun gibi öznel düşünümleri forum insanlarına teşvik amaçlı kendinize prim kaygılı yazılar halinde yazarak ;

1.'si Ceza'yı haksız yere karalıyorsunuz...(Bu suçtur)
2.'si Rap Müziğe zarar veriyorsunuz..(Bu da ayıptır)

Doğruları konuşmak avukatlık yapmak derken de avukatlık mesleğine aşağılıyıcı konuşma yaptığının farkında deilsin.Her doğru konuşan avukat olamaz adamlar onca sene okul okuyorlar ...

sizene lan isdediğim disi yazarım kafiye yapmakla rapci olunuyosa bende kafiye yaptım rap yaptım veya diss attım ceza tanıtmış türkiyeyi dünyaya sie kim lan o.cezaymış fuatmış yok buymuş yok şutmuş gecin bu işleri kafiyeyle bu işler olmaz duygu katcaksın işine.cezaya laf söyletmiyosan sende aç bi konu sagopaya diss at.

ayrıca ceza yokken biz rap dinliyoduk türkiyede çoğu insan cartelle dinledi ceza kim türkiyeye rapı tanıtmış güldürmeyin ya..

RapBoy NeLer Demissin :) HeLaL olsun hayatımda böyle sözler duymadım :D

sizene lan isdediğim disi yazarım kafiye yapmakla rapci olunuyosa bende kafiye yaptım rap yaptım veya diss attım ceza tanıtmış türkiyeyi dünyaya sie kim lan o.cezaymış fuatmış yok buymuş yok şutmuş gecin bu işleri kafiyeyle bu işler olmaz duygu katcaksın işine.cezaya laf söyletmiyosan sende aç bi konu sagopaya diss at.

ayrıca ceza yokken biz rap dinliyoduk türkiyede çoğu insan cartelle dinledi ceza kim türkiyeye rapı tanıtmış güldürmeyin ya..

Al işte yaaa.. Adamın hayat felsefesi bayatlamış..
Sevmediği adama nedensiz diss atabiliyorsa bir insan kendi haline bırakmak gerek...

Ceza'yı sevmedim
tipi hoş gelmedi
kardeşini sevmedim
ceza bana imza vermedi
konserde suratıma bile bakmadı
yeni albümünü hiç sevmedim

DUR ŞUNA BİR DİSS ATAYIM

Arkadaşım belki farkında deilsin ama bunlar en fazla 8 yaşındaki çocukların düşünceleridir.
Tabi seninde yaşını bilmediğim için tartışmak gereksiz ..

BeyLer Türkiye' de Tanınmış oLarak Ve ödüL aLarak Namını Yurtdışına Duyuran Tek Kişi Var Oda SAGOPA KAJMER. İLk kLibinde ÖdüL aLmış Bir kişi, Ceza ya Laf etmek İstemem Ama Çok anLamsız SözLer yazıyor Sözünün Biri Diğerine Uymuyor. Hem Sagopa Kajmer 2001-2002 YıLında Girdiği Öss Sınavında Türkiye SözeL 1. oLmuş Biri, Tarihimizi ve Edebiyatımızı çok iyi biLen biri. Ceza şarkıLarında hep madafakaLı,KüfürLü sözLer kuLLanıyor. Utanmadan KoLeraya Laf Ediyor. Tabi Dersini aLdı ve Sustu Şimdi.
Burdan Cezaya sesLeniyorum. KüfürLe Rap oLmaz Abi. Beraber Düet yaptığın birine Küfür ediLmez Abi heLe heLe onun Eşine ediyorsan Terbiyesiz Kimdir söyLeyin. Dünyada En bana Rapçiye Git Diss at, Ama SAGOPA KAJMER' e Atma Senin Beyin Kapasiten Kadar Onun Bu işte Deneyimi Var bunu da biL öLümüne Sagopa Kajmer

ya arakdaşım çocuk dissi diyosun doğru laf demem çünkü ben rapci değilim söz yazmıyorum ama cezadamı öyle ya onunkilerde çocuk gibi zaten hayranları lise ilkokul çağlarındaki cocuklar. ayrıca SgopaKajmer dünyanın en büyük müzik kanalı mtv müzik ödüllerine aday olan bir kişi koskoca dünyaca ünlü kanal sagopayı seçmiş cezayı seçmemiş bize laf söylemek düüüşşşmmeezZzzzzZzzZ.

Diss Atıcaksınız GeLin FreeStyLe Akın Daha GüzeL oLuR ;) ..

La olm siz çok cahilsiniz ama ben sizlere bir iki kelime edebilecek gücü yine kendimde buluyorum ...

1.'si Ceza küfürbaz ,Sagopa süt dökmüş kedi mi diyorsunuz ???

Cevap : Siz bu şarkıları dinleyip gelin ama dikkat edin bakın ''No Edit'' yani
ilk halleriyle dinleyin sonra yanıma gelip konuşun ..

SaGoPa KaJMeR 2002 No EdiT aLbüm TrackLisT

01. Düşünen Ceset
02. Tımarlı Hastane
03. Son Durak Uçurum
04. Aruz Ölçüsü
05. Tamu Otobüsü
06. Siktirin Gidin
07. İfrite Tamim
08. Yeraltındaki Karanlık
09. Rapim Kuduz
10. Dilim Sert Rapim Mert
11. Katliama Karşı Geldi işkence
12. Ölüm Benim Doğum Günüm

2.'si Türkiye'de ödül alarak namnı yurtdışına duyrmuş ilk ve tek rapçi Sagopa dediniz..Cahilsiniz,cahilsiniz ,cahilliğinizi saklayın bari belli etmeyin de rezil olmayın ..

Cevap :

cezam.jpg

Resim Kaynağı : Müzik, Video, Haber, Forum, MTV Dizileri, Oyunlar | MTV Türkiye

1994 yılından bu yana her yıl başarıyla Berlin
smilev.gif
Paris
smilev.gif
Londra
smilev.gif
Milan
smilev.gif
Stokholm
smilev.gif
ve Lizbon gibi Avrupa’nın en büyük ve en popüler şehirlerinde düzenlenen MTV Avrupa Müzik Ödülleri Töreni
smilev.gif
bu yıl 1 Kasım’da Münih Olimpiyat Salonu’nda gerçekleştirilecek.

MTV Avrupa Müzik Ödülleri bu yıl ilklerle dolu olacak. Türkiye
smilev.gif
her yıl gündem yaratan ve çok konuşulan MTV Avrupa Müzik Ödülleri Töreni’ne
smilev.gif
bu yıl ilk kez iki farklı kategoride katılacak: “En İyi Türk Sanatçı ’07” ve “Avrupa’nın Yeni Sesleri”.

MTV Türkiye’nin de Türkiye müzik piyasasının en iyileriyle katılacağı bu törende ödül verilecek tüm sanatçıları
smilev.gif
izleyiciler oylarıyla belirleyecek. Böylelikle Türkiye de bu müzik oylama platformunda yer alacak ve belki de MTV Europe Music Awards günü Münih'te ödül alan Avrupa'nın yeni sesi bir Türk olacak!

Türkiye’nin de aralarında bulunduğu 18 farklı lokal MTV Avrupa ülkesinin en iyi sanatçılarının yarışacağı “Avrupa’nın Yeni Sesleri” kategorisinin kazananı
smilev.gif
tüm dünya MTV izleyicilerinin oylarıyla belirlenecek. “En İyi Türk Sanatçı” kategorisinde yer alan ve MTV Türkiye tarafından belirlenen adaylar arasından kazananı ise MTV Türkiye izleyicileri belirleyecek.

Bu yıl MTV Avrupa Müzik Ödülleri
smilev.gif
1 Kasım 2007'de MTV Türkiye ekranlarından da canlı olarak yayınlanacak. MTV Türkiye
smilev.gif
kaçırılmaması gereken etkinliklerle
smilev.gif
konuklarla ve performanslarla dolu bir “Avrupa Müzik Ödülleri Töreni” yayınlanmaya hazırlanıyor.

Çok yakında MTV Avrupa Müzik Ödülleri (EMA / Europe Music Awards) kategorileri ve adayları açıklanacak ve oylamalar Türkiye’de de tüm dünyayla aynı anda başlayacak.

Bizi ilgilendiren nokta ise "En İyi Türk Sanatçı 07" kategorisi. Bu ketegoride Türkçe Müzik'i temsilen CEZA'da yer alıyor.
CEZA'nın yanı sıra Türk Müziğini temsilen Nil Karaibrahimgil
smilev.gif
smilev.gif
Kenan Doğulu ve Sertab Erener yer alıyor.

“En İyi Türk Sanatçı 07” kategorisinde yer alan ve MTV Türkiye tarafından belirlenen adaylar arasından kazananı ise MTV Türkiye izleyicileri seçecek. Oylamaları ve tarihler yakın zamanda MTV Türkiye'den açıklanacak.

Turkce rap dinleyicisi olarak temennimiz ilerki yıllarda bu kategoriye Türkçe Rap Müziğini temsilen aday olacak isimlerin
CEZA ile sınırlı kalmayıp daha da çoğalmasıdır.

Kaynak : MySpace

3.'sü Ceza'ya terbiyesiz demişsiniz.Küçücük çocuğu döven Sagopa'ya yine kendiniz bir SIFAT takın..

sxsxs.bmp

Sagopa Kajmer olarak bilinen rapcı Yunus Özyavuz, yine kendisi gibi rapcı olan eşi Esen Güler Özyavuz'la birlikte 11 yaşındaki hayranı Ç.D'yi dövdükleri iddiasıyla gözaltına alındı. İddiaya göre, Ataköy'e geçtiğimiz günlerde taşınan 11 yaşındaki Ç.D, arkadaşlarıyla birlikte sitede dolaşırken, bir arkadaşının Sagopa Kajmer'in evini göstererek "Burada oturuyor" dedi. Bunun üzerine Ç.D., hayranı olduğu Kajmer'i görmek için giriş kattaki evin camından içeri bakmak istedi. Bu sırada yine eşi Esen Güler Özyavuz'la birlikte dışarı çıkan Sagopa Kajmer, küçük hayranını saçından çekerek sürükleyerek evin içine soktu. Bu sırada kapıyı kilitleyen Kajmer, küçük çocuğu dövmeye başladı. Ç.D'nin arkadaşlarının durumu ailesine bildirmesi üzerine, site sakinleri ve aile küçük çocuğu Kajmer'in elinden kurtardı. Olay yerine gelen polis ekiplerinin müdahalesiyle, Kajmer ve eşi gözaltına alınarak Ataköy Polis Merkezi'ne götürüldü.
kaynak : Hürriyet (kelebek)

Beyler devamını istediğiniz zaman getiririm..Bunun sonu yoktur amacı olmadığı gibi..ek sonuç Rap'i Mc'leri birbirine düşürerek yok etmektir.
Bunu kendi ellerinizle yapmaktan vazgeçiniz.

Okuyunuz,okuyunuz,okuyunuz

Bilmeden yorum yapmayınız ...

Laaa bu haber yaLan Haber Adam bunun Üzerine Şarkı biLe yazdı BesLenme Çantam Diye Siz biLmeden yazmayın şunLarı, Cezanın bebek gibi sesi var bişey anLaşıLmıyor maLın Teki Bi Paragrafı Bi paragrafına uymuyor. SözLeri fuLL küfür ameLe herif

AsLa bi Edebiyat Tarihçisi iLe sözLü Münakaşaya girmemesi gerekirdi. Ama Girdi Beraber güzeL günLer geçirdiLer. Sonra Ceza, Sagopa Kajmer' e Laf attı, sonrada koLera' ya Laf attı. KüfürLü sözŞer kuLLandı Boyu 1.58 Lik Bir Cadı iLe başLıyor hatta Şarkısı. Son Sagopa Kajmer ve koLera Bir var Bir Yok çıkardıLar karşıLık oLarak. Madem bu kadar efendi bi adam bu biLgin neden Küfür Ediyor. Bak Sagopa nın şarkıLarına 1 tane küfür var mı ? Koymuşsun oraya fakat o My Chak zamanında kaLma sözLer

RapBoy konuyu Acılıs Amacını Degıstırdın gidiyosun ceza'yı savunuyosun ben Eglence olsun Diye Bu konuyu Actım .. ceza'yı savunmak ıstıyosan benım gıbı konu ac ;)

Geri