Ceza'yı Sevmeyenler Ona Diss Atmayı nedersiniz :D

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan l4d.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Diss nasıl :D

• GüzeL:)))

Oy: 4 57.1%
  • İğrenç :(

Oy: 3 42.9%

• Kullanılan toplam oy
    7
Abi TürKiye De SadecE sAqo yu bılırım gerısı yaLan

Ceza Saqopanın destegi ile ünlü Biraz da para görünce [g...kaltı]

Sonra Saqo diss atıyoo qüldürmeyin CeZa biraz adam olsa saygısı olsa şimdi daha iyi yerlerde olabilrirdi
Neyse bosverın qq

Kavgaya Hiç Gerek Yok ..!

size birsey diyim mi rapten bir b*k anlamıyonuz rapi turkiyeye getiren ceza degildir bir adam wardi ama adini hatirlamiyorum pek taninmiyor ancak almanyada oldugu icin adı bi aklima felse adam esrar icmekten simdi rap soyleyemiyo o ayri konu

Çok Tartışmaya Yol Açıcak bi Konu + Anket .. Konu kiLitLensin Daha iyi .. Mesaj kirLiLiqi çıkabilir .. !

Rapboy Ceza'yı Çok Seviyorsan ve onun sözleri anlamlı geliyorsa git sagopa'ya diss konusu aç , gelipde burda avukatlık yapma , ceza kültürlü bir adam mı sence ? İlk baş soruları kendine sorup öyle bilgi getir buraya. İnsanlara cahil diyemezsin.Sen süper zekamısın da bize cahil diyorsun. Ben terbiye kurallarını aşmıyorum . onun için bana Ceza vermen saçma olabilir ...

Len Ülkemize Rap ı Ceza Tanıttı siz ona Diss At diyosunuz ne nankörsünüz be,Konu Bence kiLit Çünkü Birazdaha Devam Ederse Küfürlere Açık olcak :S

Ya arkadaşım seni resmen kendi zekanla başbaşa bırakıyorum. Ben birini sevmiyorum diye ona diss mi atmalıyım? Bu nasıl bir kafa yapısı? O zaman dünyada herkes dissleşsin. Herkes herkesin arkasından diss atsın.
Diss atmanın edep kuralları vardır arkadaşım.
Durduk yere hiçbir MC bir başka MC'ye diss atmaz atarsa terbiyesizliktir.
Bu alemlerin içindeyim. Allah aşkına dışarıdan yorum yapmak bu kadar kolay olmasın :S

Geri