cFg nasiL yapiLiR biLmeyen qL !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1
EXE RANK

C.roNaLdo

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
C.roNaLdo
BeN yinede burada anlatayim....

~Sa beyler simdi bakın 1-2-3-4... tane sizlerde war olan cfg dosyalarini birlikte actan not defteri ile acin...sonra oradaki ilginizi ceken sifreleri kopyalayin we baslat/donatilar/not defteri acin [yeni] oraya yapistirin...sonra "x"ya basin kaydetmek istiyormusunuza evet diyin...sonra kaydetme seceneklerinden tum dosyalari secin ! sonrada bilgisayarım/C/sierra/haLf/Life/cstrike ' ye atin ve konsola exec kendicfginizinismi.cfg [ Ör : By.cfg ] Bu sekilde yardimci olabildiysem ne mutlu bana +rep aNd tesekkur butonuna basmayi unutmayiniz... videoLu anLatiminide kendim cektim iste linK : [COLOR=deepskyblue]http://s1.dosya.tc/cFqy4pm4_.rar.html[/COLOR]

noT : anLatim Tamemen bana aittir [ By ~` JqLeT.# ] SizLeRden bir de istegim war sizde dosya paylasırken dosya.tc veya upload'dan paylasın digerlerinde inmio ! xD

sa0l kardesim1!

Emegine Saglık ama konuyu kotulemek istemiyorum pek eyer cfg bole yapılsaydı herkes wallhack dosyasının config.cfg si ile kendine %100 Wall Ve Aim cfg yapardı Yhada 0meq4

sa0l kardeşim

Paylaşım için yinede TY

3yw....BeN biR konu acTim sadece konuyu kotulememek sartıyla [ zaten yasak ] istediginiz turlu msj yazabilirsiniz ii ktu farketmez caniniz saolsun ;)

ya bilader ben yapıcamda simdi bu ***rra dalgası nerde ?

konu çok eski

ve Link kırık konu LOcked #

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri