Counter Strike 1.5 İlk Girdiginiz Clanların Listesi :)

0
EXE RANK

Khatlow <WL>

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Khatlow <WL>
Selam Arkadaşlar Maksat kimin hangi clan'da bulundugunu görmek :)
Ben Başlayayayım

İlk Clanım :
1-} N[!]ke>>
2 : Juste ^ Tai |
3. LeqeNd's ~>
4: -4Rmy``ZONE ~>
5- r`dj ~>
6- [dp's]
7- Cs Expert's #
8- qob`w [sadece 1 gün]
9- drumMer's [ sadece 1kaçgün]
10- w`Lawson's ~>
Ne maçlara girdim kimlerin agzının payını vermedimki hey gidi günler hey
Üstad Dogru söylüyor
Cfg İcat oldu Mertlik bozuldu..

Bu Kadar cok clana girmen senin ne kadar ezik biri olduğunu ve saygısız oldugunu gösterir kardeşim qL..!

Mert katiliyorum...

İlk sürümünü 1996'da oynadığım Counter Strike oyununda, profesyonel olarak 1999'da yoğunluk verdim. 99 yılından bu yana sadece bir clana girdim. Onada kendi isteğimle değil davet usulü girdim. Server sahipleri çağırmışlardı. Birkaç tanesi İzmir'den arkadaşım olduğu için kıramadım. Bir çok maçada -Army- ile çıktım. Yenildiğimizide hatırlamam hiç. Başarılı bir ekiptik.

Girdiğim tek clan:

-Army- | Clan

ßen 2005 ' ten Buyana Sadece 2 Clana Girdim. 1. CHA05 | 2. disavowaL`. ~ .
Bir kaç kere daha girdim fakat onlar sadece fake.

Konu diğer bölümüne taşınmıştır ...

+

zp | burada senoyna bebesiydim :) yıllar önce ..
Art`z | başkada yok

valla mert katılıyorum.
girdiğim clanlar ama gerçek oalrak girdiğim
W.O wirtue
ve kalıcı olarak girdiğim tek clanım eX * JuqaDores `. <3 :D

LND (legends never die) , arbella , punoda hierro, ankara team , ehli keyf , oly , trukish law , heroe turcs , hard gasmer , head master , inexpuqnables ... mlyar tane hangısını dıyeyım ex juqadoresde clan degıstırmeyı durdurdum zaten bu clandada bıraktım . yok fazla clan deısınler ezıkmıs .d her gun aynı yemek yenırmı ? :d farklı oyunlar . farklı ınsanlar oyunda dahada gelısmene vesile olacatır benım gorusum bu . herkesınkıne saygı duyarım . coast , khardesh ve saymadıgım cekemıyenlerım bakalım hangısı yorumuma hemen pos kasacak :d selametle

İlk sürümünü 1996'da oynadığım Counter Strike oyununda, profesyonel olarak 1999'da yoğunluk verdim. 99 yılından bu yana sadece bir clana girdim. Onada kendi isteğimle değil davet usulü girdim. Server sahipleri çağırmışlardı. Birkaç tanesi İzmir'den arkadaşım olduğu için kıramadım. Bir çok maçada -Army- ile çıktım. Yenildiğimizide hatırlamam hiç. Başarılı bir ekiptik.
Girdiğim tek clan:

-Army- | Clan

Burç abi bi ortam oros. olmayan sen varsın helalin var abi :) Millet don değiştirir gibi clan değiştirmiş. Buda zaten oyunu pasifleştiren etkenlerden biri. Bi gün bi clanda diğer gün başka clanda böyle oyunun ortasına sıçarım ben.

Baksana millet girdiği clanları unutuyor sayamıyor bile çoğunu :D

LND (legends never die) , arbella , punoda hierro, ankara team , ehli keyf , oly , trukish law , heroe turcs , hard gasmer , head master , inexpuqnables ... mlyar tane hangısını dıyeyım ex juqadoresde clan degıstırmeyı durdurdum zaten bu clandada bıraktım . yok fazla clan deısınler ezıkmıs .d her gun aynı yemek yenırmı ? :d farklı oyunlar . farklı ınsanlar oyunda dahada gelısmene vesile olacatır benım gorusum bu . herkesınkıne saygı duyarım . coast , khardesh ve saymadıgım cekemıyenlerım bakalım hangısı yorumuma hemen pos kasacak :d selametle

abicim neyine post kasiyim bi daha ban istemiyosan rahat dur korkundan 2 hafta giremedin lan :drool: senin saydığın clanlar bana hergün yalvarıyodu da çoğunda 1 gün durdum.... son 1.5 haftan kaldı rahat rahat tadını çıkar ;) bi oylama daha aç onla zamanın geçer :scared:

asdwqesad ahmetıme bak lafı ıyı geçirmiş .d

clansız olana küpe takmıolarmı clansızım şu an :D

1. Tr. Turkish > Law
2. T[C}S
3. descreption| & dsc|Gaming@
4. Cs Expert`s
5. qob`w

Başka hatırlamıyorum öyle isteyerek tag aldığım clanları. İstek üzerine aldıklarım var ama onları saymıyorum. Bir kaç tanesinide zaten clan yerine koymuyorum..! ;D

Birde şunu söyleyim; Arkamdan Berat clan değişip duruyor, durmaz, çıkar vs.. Diye konuşanlar varmış. Kbakmayın arkadaşım ben durduk yere clandan çıkıyorsam hile görüp benimde adım çıkmasın diyedir. Beni çoğu kişi hiç biliyor hile kullanmadığımıda. Sizin gibi galibiyet manyağı değilim. Arkamdan konuşacağınıza gelin düet yapalım.

1. Tr. Turkish > Law
2. T[C}S
3. descreption| & dsc|Gaming@
4. Cs Expert`s
5. qob`w

Başka hatırlamıyorum öyle isteyerek tag aldığım clanları. İstek üzerine aldıklarım var ama onları saymıyorum. Bir kaç tanesinide zaten clan yerine koymuyorum..! ;D

Birde şunu söyleyim; Arkamdan Berat clan değişip duruyor, durmaz, çıkar vs.. Diye konuşanlar varmış. Kbakmayın arkadaşım ben durduk yere clandan çıkıyorsam hile görüp benimde adım çıkmasın diyedir. Beni çoğu kişi hiç biliyor hile kullanmadığımıda. Sizin gibi galibiyet manyağı değilim. Arkamdan konuşacağınıza gelin düet yapalım.

w.Lawson`s ~

abicim neyine post kasiyim bi daha ban istemiyosan rahat dur korkundan 2 hafta giremedin lan :drool: senin saydığın clanlar bana hergün yalvarıyodu da çoğunda 1 gün durdum.... son 1.5 haftan kaldı rahat rahat tadını çıkar ;) bi oylama daha aç onla zamanın geçer :scared:

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Girdiğim tek clan:

-Army- | Clan

ne demek hiç yenilmediniz dalga mı geciyon ?

Geri