Counter-Strike Wall Hack paylasimi hakkinda

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan jockeя
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1
EXE RANK

jockeя

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
jockeя
Bildiginiz gibi NB forumlarinda wall hack paylasimi yasakti. Sanirim TRde baska ornegi yoktur bunun. Wall hacki sirf uyeler istedi diye anket yapip kapatmistim zamaninda,fakat gecen gun actigim anket konusunda gordumki bazi uyeler anket yapilmasini bile cikar yolu olarak dusunuyor ve prim yapmaya calisiyorlar.Hangi forum, uyelerine anket yaparak birsey yapiyor merak ediyorum heleki Wall Hack engellemekse olay.

Herneyse bugunden itibaren NB forumlarinda wall hack serbesttir.

Isteyen gidebilir isteyen kalabilir. Wall hack yuzunden forumdan gitmek isteyenin gidecegi yerdede wall hack oldugundan ben bu forumdan giderim laflarini pek samimi bulmuyorum acikcasi.

Bolume acilan tum konular ve mesajlar moderator onaylidir. Kendi hacklerinizi veya diger hackleri eklerseniz en gec 1 gun icinde kontrol edilip onaylanir. Hackler sadece cs hile bolumune acilacaktir karisiklik olmamasi acisindan.

NB forumlari her zamanki kalitesini koruyarak yayin yapmaya devam edecektir.

Herkese iyi forumlar.

Adam kinig :D:D Hacı forum senın anket yapmana gerek yok 2 3 veled için :D

kafana ne eserse onayla gitsin :D

Bilgilendirme için teşekkürler konuları takip edicem ve elimden geldiğince üyelere en temiz şekilde hileyi sunmaya calışacam..

İyi Forumlar.

Ne diyelim hayırlı olsun.

ben istemiyordum, yinede hayırlısı olsun.

Hileyi paylaştınız cs'nin zevkini bitirdiniz tebrikler !

Hileyi paylaştınız cs'nin zevkini bitirdiniz tebrikler !

inanki hile paylaşımı konusunda netbilgini en pasif forumlardan biridir . isim vermeye gerek yok belli başlı cs forumlarını zaten biliyorsundur kardeşim , adamların hit yöntemi full cs hileleridir ! ama bugun bu forum öyLe değil hileyle bi yerlere gelmedi . ha netbilgini , ha xbilgini ha csb1lgını? ne fark eder hileci adam her türlü hilesini bi forumdan temin eder oynar ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri