Counterda En üzüldügünüz OLAY ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan lekee31@
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benim demek istedigim aslında yani fırsat bulupda kaçırdıgınız olaylar !!

en üzüLdüün diye bi oLaymı var nie üzüLesin :D haa bazen şöLe bi durum oLuyo adamları arkadan yakalıyon kalabıklar o heycanla tarıyosun ölüncede keşke tek tek atsaydım dion xD

Serverda bir elde 16 adam vurduqum için beni tanıyanların bana wall demesi ve ban atmaları beni çok üzmüştü ..

zhahah daha söze qerek yok adam noktayı koymuş 16 adam :D:DD:D

Üzülmem oyun için ama bazıları öylesine ballı oluyor onlara vurulduğum zaman hayıflanıyorum. Oyunuda zaten eğlence için oynuyorum.

:D:D:D adam baya salamış :D

Maçta 3 vs 1 di tek ben kalmıştım hepsini vurdum bombayı TAM EN SONA DEĞECEK BÖYLE 0000.0001 SAİSE OLSA ÇÖZÜCEM PATLAYIVERDİ :D

Sw de 1 eLde 9 adm vurdum Bana kick attılar hatta o clandaydım neden mi ? a1m dediLer :D

Sonra`da cLan qq DeDiLeR :D:D:D

aztecde tam kosarak ru$ atıodum ayagım takıldı yere dustum :D ona uzulmustum

Tek üzüntünüz Bu oLsun arkadasLar üzüldüğünüz şeylere bakın :) yanLız o 1 Elde 16 adam Alan Arkadasada bişey demiyorum ikna kabiliyeti yok sadece :)

16. ya tekmı oynuyordun sızın teamda adaM yokmuydu

beklıyorm qelmıyor tam arkamı donup gıdıyorm vuruyor bıde elıme bck cekıyom adam cıkıyor karsıma :D

sanirim maca gidince tam tk aticakken bi ****nin çıkıp deli gibi taraması beni hayattan sogutuyor :D

En uzuldugum olunce bana gh demelerı bakın soyle dıorlar aynen bunlardan bırıde keles4away

oha yavas ızle hayvan

jarjör değişrken ölmek :D

mk ben 8 adam aldım dıye ban yıyom adam 16 dıyor :@ :D

aynen banada gh dıyolar cok sınır edıyolar ama artık sıkıntım yok bebelerın sw sınden cıktım artık eskjlerdeyım :()

Geri