cs 1.5 cross hair indir awp dürbün

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan donjuan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

donjuan

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
donjuan
BURDADA İSTEDİĞİNİZ ZAMAN ÇALIŞTIRABİLECEĞİNİZ BİR SAAT...
5186CS.JPG

RAPİDSHARE LİNKLERİ:

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

NOT: İSTEK ÜZERİNE KONUYU PAYLAŞIYORUM İYİ GÜNLERDE KULLANIN BEYLER..... :)

işe yarayan maplar:

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]awp_india [/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]awp_battle[/FONT]
awp_dust
awp_dust 2
awp_monololiyv2
awp_map
awp_deagle
awp_surf
awp_battle 2
awp_battle 3

gibi bazı awp maplarında işe yarayan walldır.ama illa awp olcak degil

de_dust2
de_nuke
cs_india

vs. vs. vs.

Not:kırmızı noktayı kapatmak için ctrl alt delete basıp görev yöneticisinden kapatabilirsinizi iyi oyunlar

Haha bde işe yarıyan mapleri vermiş dostum 1.si her mapte gçer 2.si wall deil.

Ya konuları çalıp çalıp koyuyo dün akşam üzeri üye oldu diye biliyorum fakat paylaştığı konuların hepsi forumda var :@

Haha........Gülüyorum sana arkadaşım çalışan maplar diye bişey varmı ya...

Haha........Gülüyorum sana arkadaşım çalışan maplar diye bişey varmı ya...

malesef var arkdaşım her mapta çalışıyo program ama programın etkili oldugu mapları sölüyom anlatabildimi ? :scared:

bu cros hair degil reddot kırmzıı nokta yani :D

Ya konuları çalıp çalıp koyuyo dün akşam üzeri üye oldu diye biliyorum fakat paylaştığı konuların hepsi forumda var :@

sadece bu forumda yok bu konu her forumda var bu 1 2 cisi ben 2009 2008 yıldında üye oldum bu foruma git araştır sitede benim msj attıgım konuları tarihi 3 cüsü biraz paylaşımlara emege saygı göster :cursing:

sadece bu forumda yok bu konu her forumda var bu 1 2 cisi ben 2009 2008 yıldında üye oldum bu foruma git araştır sitede benim msj attıgım konuları tarihi 3 cüsü biraz paylaşımlara emege saygı göster :cursing:

Emeğe saygı göster diyosun konuları çalıp yayınlıyosun bu nasıl emek ben anlamdım.Sende beni araştır forumda hiç haksız yere insanları suçlamışmıyım bi araştır ;) emek hırsızlığı marifetse sen Harikasın (Y) :@

Emeğe saygı göster diyosun konuları çalıp yayınlıyosun bu nasıl emek ben anlamdım.Sende beni araştır forumda hiç haksız yere insanları suçlamışmıyım bi araştır ;) emek hırsızlığı marifetse sen Harikasın (Y) :@

emek hırsızlıgı yapmıyorum bu program sadece bu sitede yok çogu sitede var başka siteden alıntı yaptım başkası gibi cfg ismini deiştirip sitede yayınlamıyorum :wink:

emek hırsızlıgı yapmıyorum bu program sadece bu sitede yok çogu sitede var başka siteden alıntı yaptım başkası gibi cfg ismini deiştirip sitede yayınlamıyorum :wink:

Bu sitede yokmu :D :D :D :D güldürme beni arkadaşım araştır bakm varmı yokmu! :@

Bu sitede yokmu :D :D :D :D güldürme beni arkadaşım araştır bakm varmı yokmu! :@

olsun olmasın istek üzerine yayınladım yardım bölümüne bakarsan arkdaşın birisi linklerini bulamamış linkleri kırkmış programı istedi yayınladım yardım etmek suçsa ozaman yardım bölümünde istek yapmasınlar ozman bizide ugraştırmasınlar :sleep:

olsun olmasın istek üzerine yayınladım yardım bölümüne bakarsan arkdaşın birisi linklerini bulamamış linkleri kırkmış programı istedi yayınladım yardım etmek suçsa ozaman yardım bölümünde istek yapmasınlar ozman bizide ugraştırmasınlar :sleep:

o dediğin ark.'da aramamış o zmn neyse uzatma açtığın konulara bak forumda varmı yokmu öyle aç varsada ALINTIDIR notunu ekle

Forumda bu konudan 99999999999999999999999999999999999999999999999999999 tane var heralde :d

o dediğin ark.'da aramamış o zmn neyse uzatma açtığın konulara bak forumda varmı yokmu öyle aç varsada ALINTIDIR notunu ekle

dedigim arkdaş araştırmış linkleri kırık diye yardım bölümüne konu açmış ben uzatmıyorumda sen uzatıyon daha deminden beridir :cool:

Sadece AWpde Gecerlı dimi Diger silahlerda olmuyo

Teşekkurler..

milleti salak yerine koymayın ne hacki bu pc üzerinde beliren bir nokta hack falan değil ve bütün map lerde gecer bende orjinal görünümlüsü var ama awp de asla zom suz adam vuramazsın

TeseKKurLer bıRadeR .. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri