Cs 1.5 sxe - 7.8 sÜper 100%100 aİm cfg wall gİbİ cfg sÜper

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rar şifresi ne kardeş

şifre ne kardeş

Beyler Sizleri Anlamakta Güçlük Çekiyorum. Birisi Gelmiş Link Kırık Diyor. Tamam Ama Ben Oraya İki Ayrı Site Olmak Üzere İki Link Koydum. RapidShare Linki Kırık. Ama Upload.gen.tr Linki Sağlam. Gelelim İkinci Konuya. Konuyu Sadece Başlığını İnceliyorsunuz. Ben Konuyu Açar Açmaz Dip Not Düşmüşüm. Rar Pass Orada Zaten Yazıyor. Ben Reklam Olmasın Diye Beyaz Kalemle Yazdım. Buyrun Tekrar Veriyorum. Ama Sizden Tek Ricam Sadece Başlığı Okumayınız Konuyu Komple Okursanız Zorluk Çekmessiniz... Beyler Rar Pass BEYAZ Kalemle Yazıldı. Rar Pastan İtibaren Farenin SOl Tuşu İle Copy Yani Seçerseniz Rar Pas Gözükür. Teşekkürler...

Rar Pas: [COLOR=white][COLOR=lemonchiffon][SIZE=5]www.cybershare.us[/SIZE][/COLOR][/COLOR] Arkadaşlar Rar Pas Üzerine Copy Yaptığınız Zaman Görünür... Sonra Rar Pas Nerde Demeyin... Beyaz Kalemle Yazıldı... Evet Rar Pas tan İtibaren Kopyalarsanız Rar Pas Görürsünüz...

sa0L . . . !!!

roman yazmıssın bıladeR

kardes rabid de kırk diqer linkte olmus lınkler ben dıyım...

kardeş sen konuyu açar açmaz girdim ben linklerin 2 side kırıktı ama upload gen düzelmiş çok saolasın.eyvallah.

kardeş sen konuyu açar açmaz girdim ben linklerin 2 side kırıktı ama upload gen düzelmiş çok saolasın.eyvallah.

Arkadaşım Rapiddden Fazla İnmediği İçin Direkt Silmiş. Ama Upload.Gen.Tr Silmez RAtık Çünkü İndirilme Sayısı 50yi Geçti. Lütfen Ve Ben Hep Kontrol Ediyorum. Linkler Kırık Olsa Bile Hemen Yenilerim. Siz Canınızı Sıkmayınız....

yuH. bide 100% yazmışsın xD

Eyw sağoLasın .. xD

cfg bende var :S kötü :S qq dostm :S hem alıntı yazar insan

cfg bende var :S kötü :S qq dostm :S hem alıntı yazar insan

İnsan ALLAH'tan Korkar. Ne ALıntısı Lan Ben Tam 4 Saat Uğraştım Onu Kodlamak İçin. Ha Eğer Kıskanıyorsan Orası Başka Çatlaya Çatlaya Durursun. Yani Siz ve Sizin Gibilierin Tek İşi Var Ya Forumun Ruh Halini Bozmak Yada Üyelerle Sataşmak. YapaBiliyorsan En İyisini Sen Yapda Görelim. Ulan Acıyorum Yazık Sana Bir Bok Bilmiyorsun Ama Birşeyler Biliyormuşlsun Gibi Havalarda Uçuyorsun... Sana Tek Bir Sözüm Var. YAZIKLAR OLSUN SANA.

tHaNsX PayLasıMın Devamı PLs :D

İndirdim de Rar Pas Ne bu arada roman yazmıssın Kim okuyacaK ==?==

Bu aRada Bi dE %100 Yazmıssın AncaK %13 eTkiLeR .. O da Cl_bob dan DoLayı xD

Arkadaşlara atılıyorum %100 0LamaZZ...

kardes bunun parola ne sölermisiniz lütfenn

byler bunun parola nerede sölermisiniz veya parolayı bna yazınız lütfenn

xD 100% sa0L emeğe saygı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri