Cs 1.5 yeni Başladım

0
EXE RANK

~cRa[w]L ` <eX>

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
~cRa[w]L ` <eX>
Merhabala beyler ;

Ben cs 1.5 e Bu gün Başladım ve Oynamak ve oynamamakta kararsızım DüşünCelerinizi BekLiyorum :001_cool:

burada kime sorarsan oyna der.ben sana söyliyim futbolcuysan oynama yoksa oyna

Cs Yi Oynadıktan ilk başlarda zevk alcaksın sonraki 5. ayda sıkılcaksın hatta oyunu bile silebilirsin sonra tekrar oynamak istiyeceksin ve bir gün gelcek bu zamana kadar oynadım elime ne geçti ne kadar zaman harcadım ne kadar boş işlerle uğraştım

ben sana oynayacağın oyunları söyliyim hobby olarak video yapabılırsın photoshop gibi :) veya arkadaşlarınla basket futbol gibi oyunlar oyna yaşadığın şehirdeki spor kulüplerine gir mesela ben bugun oyunu bıraktım ve basket takımına girdim yani sosyalleştikçe csden bıkıcaksın ve bu senin yararına olucak hayatını boşa harcama spor yap karizma yap yorul arkadaşlarınla kapış takım oyunu öğren cs içinde bunlar geçerli ama kısmen :) Sosyalleşin en iyi cs oyuncusu olsanız nolcak ? Ben Fikrimi Öne Sürdüm

git 1.6 başla 1.5 full hile sana tavsiyem :D

Kardsm İLk baŞta sıkaLbiLrsn normLdr cook ÖLürsn 0ynayı ögRenmn İçin 1 veya 2 sene ugRasmn Lazm Tabi biRzda sana bagLı ne Kdar İyi oynaRsn O kdar cabuk aLrsn Ama yeri geLr cook skLrsn böyLe bi oyun İSte .d Sana Tek tawsiyem pc baSında fazLa wakt gecRme cS yüzündn kıL dönmeSi oLdu :D Sigara gbi bagmLıLk yapio Dikkt et .d

Sk ya bak 1.5 movielerin %90ı türklere ait tüm dünya 1.6 oynuyor biz olduğumuz yerde sayıyoruz

Kardeşim Ben fikrimi söylemek gerekirse başlama çünkü bu oyun bağımlılık yapıyor ve ailenle tüm sevdiklerinle kavga ediyosun resmen hayatla baglantın kesiliyor bu oyuna girince hatta ölünce kendine bile zarar veriyosun kendine vuruyosun sinir hastası oluyosun yani anladığın sürece bu oyun bagımlılık yapıyor 7 yasımda basladım dusunsene kac senedir oynuyorm bu oyunu halada bırakamadım bence başlama.

Bende 7-8 senedir oynuyorum. Sadece asosyel olursun. Derslerin zayıflar.

En önemlisi bu: hile açanlara küfür edersin. Boştan yere günaha girmeye gerek yok.

Cs Yi Oynadıktan ilk başlarda zevk alcaksın sonraki 5. ayda sıkılcaksın hatta oyunu bile silebilirsin sonra tekrar oynamak istiyeceksin ve bir gün gelcek bu zamana kadar oynadım elime ne geçti ne kadar zaman harcadım ne kadar boş işlerle uğraştım

ben sana oynayacağın oyunları söyliyim hobby olarak video yapabılırsın photoshop gibi :) veya arkadaşlarınla basket futbol gibi oyunlar oyna yaşadığın şehirdeki spor kulüplerine gir mesela ben bugun oyunu bıraktım ve basket takımına girdim yani sosyalleştikçe csden bıkıcaksın ve bu senin yararına olucak hayatını boşa harcama spor yap karizma yap yorul arkadaşlarınla kapış takım oyunu öğren cs içinde bunlar geçerli ama kısmen :) Sosyalleşin en iyi cs oyuncusu olsanız nolcak ? Ben Fikrimi Öne Sürdüm
aynen katılıyrm sna :) cs oynayınca bı bok olmuo bndede alışkanlık olms ondan oynuom :D:D

:)))) Kısa Bir Süre Oynayıp neler olacagını görmem lazım beLkide :d

Ne 1.5 ne 1.6 hiç birşeye başlama sakın , bağımlılık yapar evden bile çıkamazsın. ;D

az aklın varsa bu illete bulaşma (:

Bencede oynama.
Ama ben kendime güveniyorum bağımlı olmam dıyorsan oyna.

hiç başlama

Tabiki'de kendi kararın ama herkesin fikrini aldın artık gerisi sana kalmış kardeşim oynucam diyorsan aramıza hoşgeldin :D

v1.6 başla derim 1.5 çoğu hile kullanıyor 1.6 'dada kullanılıyor tabiki türk milleti fakat 1.5 den daha az o yüzden 1.6 başla derim. semih[ayyas_tr]'te haklı ama bağımlı olmassan bunun bir zararı olcağını sanmıyorum

Bu Arada Bende BursaLıyım [:

Geri