CS 1.6 , CS:CZ , CS 1.6 & CS:CZ Brigthess Models !...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rjo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Standart models in brigthess yapılmış hali sxe de geçer ama CZ ye ait models sxe de geçmez, v_awp.mdl nin skinleri nasıl geçmiyorsa sxe'de valve textures in orjinalinin kullanılmadığı skinler de sxe'de geçmez.
Bu sorun sxe'den kaynaklanmıyorsa eğer rjo nun dediği gibi mdll yasaklama gibi birşey vardır bir çok server'da.

Standart models in brigthess yapılmış hali sxe de geçer ama CZ ye ait models sxe de geçmez, v_awp.mdl nin skinleri nasıl geçmiyorsa sxe'de valve textures in orjinalinin kullanılmadığı skinler de sxe'de geçmez.
Bu sorun sxe'den kaynaklanmıyorsa eğer rjo nun dediği gibi mdll yasaklama gibi birşey vardır bir çok server'da.

cünkü ben bir çok sxe li sw de denedim cogunda vermedi cogunda verdi araştırdım biraz mdll yasaklama gibi models koruma gibi bişey. yani sxe geciyor sxe li sw dede denedım oldu. inanmıyorsanız deneyıp oyunda cekıp yollarım Public sw de SXELi!

Oyunyoneticisi işlemiyor. Zaten öbür serverlar da da parlamıyor felan ...

off arkadaşlar bazı serverlarda models koruması var o yüzden bazı serverlarda koruma var o yuzden yoksa SXE ile ilgisi yok! SXE Geciriyorr. kendım kullanıyorum töbe ya

Paylaşım için Teşekkürler..

Saol kardes olmadı oyuna svye giremiom

Bad file Server is enforcing file consistency for models/player/terror/terror.md bole dio

linkler düzeltildi. sXe gecer models korumalı serverlar haric sXe gecer

Teşekkürler

saolasn herseyn en guzelı sade olanındır :)

Ben indirdim deninenleri yaptım ama sw ye girergen Bad file server falan dio ama bazı serverlere giriyor.Hepsinde olması iCin ne yapmak lazım ?

Geri