CS ALEMİNİN 2 BÜYÜK CLANI RHEUMON VS w.lawson`s akşama sizlerle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimseye küçümsediğimiz yokki güzel kardeşim. Allah'ını seversen açılan konuya bak !
Kingofun 2 büyük klanı diyor ! Siz cs aleminde 3-5 klan mı var sandınız da böyle 2 hafta ss koyup kral oldunuz ?
[Non] - Homeland - GDR - w.Lawson's - RuizonSha - Eskilerden Ankara Team - Kank`s vb. vb..
Siz bu klanları cs39'da fun map kasan klanlarla mı karıştırdınız,
yoksa sizin klan anlayışınızla bizimkisi mi çok farklı he ?
su adamı gene konusturdular estırdı gene hll kardesım :D

rhuemon kim abi ya :S cs qq

rhuemon kim ak ? nbye 2-3 ss koyan kral oluyo ak nasıl iş

w.lawson`s bu klan cok saglam bılıyoruzda Rheomon kım ? daha klan ısmını dogru bılmıom :)

beyler yeter adamlar cs bırakcak ezmeyin artık :D

Büyük ? :S

Kardeş yanlış anlamayında ne zaman yaşlarınız büyüdüde kingofun en sağlam clanı oldunuz ?[Rheumon]

Ben w.lawson'u hiç sevmem. Ama hak yememek lazım eski teamleri iyiydi.

hayat bir ölümse bacın .... gülümse :D

Olaya bakarmısın ya karşılık vermeyin çocuklara sonrada en çok konuşulan clanız bile derler. Kimin ne olduğunu herkes bilmiyor mu ?

Ya allah aşkına böyle sacma konular açıp kendini rezil etme .

Yoklugumuzda yerımızı bunlar mı aldı üzücü :)...

yorum edit inşallah tekrarlamazsın (edit Noix)

Rüzgar hacım eyvallah durduk yere kahkahalar attım yorumlarınla :D
Kimin iyi olduğunu herkes biliyor daha lafını yapmaya gerek yok . Bizim Ailemizin Maç attığı takımları yensinler bu Rehumonlar sonra gelsinler laf yapsınlar . Mazimiz s*ker neyse çocukla cocuk olmaya gerek yok iyi forumlar . Konuda kilitlenmeli bence.

Rüzgar hacım eyvallah durduk yere kahkahalar attım yorumlarınla :D
Kimin iyi olduğunu herkes biliyor daha lafını yapmaya gerek yok . Bizim Ailemizin Maç attığı takımları yensinler bu Rehumonlar sonra gelsinler laf yapsınlar . Mazimiz s*ker neyse çocukla cocuk olmaya gerek yok iyi forumlar . Konuda kilitlenmeli bence.
eyw kardesım benım ıcın bı zevktı eskılerı bız varken kımse burda etıket edemez .

[Non] - Homeland - GDR - w.Lawson's - RuizonSha - Eskilerden Ankara Team - Kank`s hepsini yendık :)
En Büyük N.d.d >

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri