Cs awp crosshaİr [redhot deĞİl]

0
EXE RANK

WorldExAlnge

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
WorldExAlnge
AWP CROSSHAİR . ..

500KB LIK BİR YAZILIM. REDHOT GİBİ CS İLE ALAKASI YOK. ORTADA NORMAL SİLAH CROSS U ÇIKIYOR SADECE. AMA TEK KÖTÜLÜĞÜ VAR DİĞER SİLAHLARDA 2 CROSSHAİR İÇİNE GEÇİYOR :D

LİNK: WorldExAlnge aim indir - Upload.gen.tr

Zoom Shot daha iyi ve güzel geliyor bana gerek yok

Teşekkür ederim paylaşımın için.

dha dmnkı konunun aynısı

vallaha ya kiLitLeyin pLS 123456789123456789 veriLdi !

nessat daha önceden de verilmiş.

Kilitlemek zorundayım.

Admin Flood : Konu yoruma açıldı

Forumda paylaşınlarda harcanan emeğin hiç sayıldığı için paylaşımlarımı durdurmuş bulunmakdayım.

Ne Demek Bu? 183 Konun waR yarısından coqu post dur onun. Kızdırma ınsanı :@

Farmville hilesi paylaşıyorum adam daha iyisi var diyip indirmeyin diyor. Gidip başka konuya daha iyisini paylaşmıyor. Yada ben sizin gibi yardım konularının sonuna bilmiyorum krdeş vs cevaplar yazmıyorum yada her bulduğum cfg yi paylaşmıyorum. Cfg maker miyim değilim. Kopyala yapştır yöntemiyle hangi kodun ne işe yaradığını anlamaya çalışıyorum. 3-4 cfg önüme alıp güzel bulduğum kodları yeni bir cfg ye atıyorum ve biraz zahmetli olsa da sonunda bişeyler çıkartıyorum. Bunu da deneyerek forumda paylaşıyorum. Yani konuya bakarak hiçbirşey anlayamazsın. Senin de zamanında 1 mesajın vardı bunu unutma !

kardes konu kilit bu konuyu ben acmıstım site geri alınmadan

Farmville hilesi paylaşıyorum adam daha iyisi var diyip indirmeyin diyor. Gidip başka konuya daha iyisini paylaşmıyor. Yada ben sizin gibi yardım konularının sonuna bilmiyorum krdeş vs cevaplar yazmıyorum yada her bulduğum cfg yi paylaşmıyorum. Cfg maker miyim değilim. Kopyala yapştır yöntemiyle hangi kodun ne işe yaradığını anlamaya çalışıyorum. 3-4 cfg önüme alıp güzel bulduğum kodları yeni bir cfg ye atıyorum ve biraz zahmetli olsa da sonunda bişeyler çıkartıyorum. Bunu da deneyerek forumda paylaşıyorum. Yani konuya bakarak hiçbirşey anlayamazsın. Senin de zamanında 1 mesajın vardı bunu unutma !
Bu dediğin bana galiba benim orda dediğim bununla farmvilleyi açıp bekliyorsunuz s ye veya başka tuşlara basıyorsunuz ama hiçbir tuşa basmadan sadece tek tıkla bütün tarla işlerini halleden program var o daha kullanışlı demeye çalıştım...
Tabiki isteyen bunu kullanır, ayrıca ben kimseye kullanmayın demedim. Daha iyisini paylaşmıyorsun demişsin evet konu açmıyorum çünkü başka biri o konuyu açmış forumda araştırırsan bulabilirsin FARMHALPER 2.0
Kolay gelsin

llink yenıle kardes...

Geri