Şimdi Sizlere Bu konuda neden hep herkez birbirlerine hile diyor onu bir açıklayayım Bu oyun ilk çıktığından beri hep hile kullanmamnın yolunu aramışlardır ve o yıldan bu güne kadarda binlerce çeşit bir sürü hile çıkmıştır bu sebebten dolayı kimse kimsey egüvenmiyor vedeinanmıyor temiz olduğun halde sana hile demesi normal çünki hep kullanılan bir şey olduğu için karşı taraf güvensiz ve tedirgin yani bu hileler sayesinde kimse kimseye normal oynasan biel def te oynasan 1-2-3-4-5 tane ayarda yapsan hile demeleri normal yani bunun kökü taa eskilerden geliyor o bakımdan bende bu işlerle çok karşılaştım vede hep ağır tepkiler aldım def olduğum haldı 3 tane HS atmam nedense hile olduğumu ısrarla savunanlar çıktı adminler izled ibirşey yok dediler yinede ısrarla bu adam hile diyorlardı bende dayanamadım ve oyundan çıktım yani bu amanda halen daha hile devam ediyor ve herkes tedirgin bir şekilde hile ol veya olma ana avrat söverler cfg dersin yine içine hile koyarlar sxe dersin zaten kırmışlar her türlü hile işleri bizim oyunun başında olduğu sürece bizim bu hilesin lafı asla ortadan kaybolmaz bizde rahat edemeyiz

amma velakin ne zaman bu işler biter hile kaybolur bizlerde normal oynarız işte ozaman herkesin güveni yerine gelir vede eski ortamlara döneriz bunuda çok isteriz ama yapacak bir şey olmadığı için her koldan hileler etrafımızı sardığı için def'te olsanız hile demeleri muhtemeldir 2. konu ise cfg buda bir istisna nasıl yani cfg'nin içine bile değişik hile türü şeyler ekliyen aim koyan wall gibi duvarları tarayıp adam vuran türlerden hile koyanlar esp koyanlar hidden box koyanlar Setburst daha ne olduğunu bilmediğim ayarları koyanlar çok var normalde config hile değil ama çok abartılı olduğu için günümüzde herkes'de olduğu için ban almaları normal bunada diyecek birşey yok config hilemidir hayır ama bunu tam hile kıvamına getirenler'e sormak gerek ozman işte cfg Yani config hile oluyor normalde config kendi ayarlarınızı yapmanıza yarayan bir tür not defteri gibi bişey bende hep def oynarım çok kez cfg gördüm ve denedim ama hiç işe yaramdını farkettim hiç sekmeyen denilen cfg'yi indirdim dağlara taşlara gidiyor kurşunlar

her ne kadar kontrol etsemde 3-4 mermide çok sekiyor yani ban kalırsa boş gibi bu işler keşke hile olmasada bizde rahat etsek ama o günler ne zaman gelecek bilmiyorum CS'nin her sürümünde hile mutlaka var zaten ilk çıktığından beridir uğratıkları için hiç ğeşini bırakmadılar oyunun devamlı çeşit çeşit hile çıkardılar hep oyunu bozdular

dilimize hile kelimesini yaydılar işte sen wallsın

sen şusun falan bir ton sülaleye küfür yani bu işleri keşke bir noktada bıraksak en azından tadında kalsa onada razıyız hep bana soruyorlardı normal cs liglerinde cfg kullanılıyor mu diye bende hep def kullanılıyor diyordum vede öyle hiçbir oyuncunun bu tür cfg'leri yok her ne kadar var deselerde kendileri yapmıştır zaten o adamların ne işi var ki

hile ile ben bir çok profesyone loyuncuları izledim adamlarda hep def arkadaş

bundan bir kaç gün önce bir tane ünlü bir oyuncunun cfg'si var dediler işte 10 bin kişi bakmış bende baktım bir tane sitede neyse indirdim baktım

bide ne göreyim bir tane tanıdık bizim türk sitelerinden adını vermiyim reklam olur meğersem cfg'yi editlemiş birde o oyuncuyu kötüye düşürüyorlarmış

alla alla bu nasıl iştir ya SpawN'da bunlardan nasibini alan oyuncu onuda bu türde gösterdiler çok kez şahit oldun defult diye başka cfg'leri veriyorlarmış meğersem

hazır burdan söz açmışken afganistanu yani AgN'ye bir kaç cümle söylemessem olmaz bu işleri yayan aslında bu adam bu adamın bir çok videosunu seyrettim hepde hileli ama

verdiği cfg ile gösterdiği video arasında dağlar kadar fark var cfg'sini vermiş ama hiç bir işe yaramıyor yani bizi kandırıyorlarda biz mi anlamıyoruz

gibi düşündüm AgN Cfg alanında çok iyi sallayan birisidir

Tabii bunların başında Setburst geliyor çok gördüm bu setburst heralde mermi sekmesini engelliyormuş

yalan öyle çok cfg gördüm bir tanede ona benzer sekme yapmayanını görmedim

halbuki o adamlar plugin kullanıyor serverler için yapılan mermi sekmeme pluginini kullanıyorlarmış

bunuda videolarındaki açıklarda nanladım zaten verdiği cfg ile çektiği video arasında bir çok fark var işte bizde bu farklardan nasiplenen bir ülkeyiz zaten hile sınıfında başı çekmek bununda kanıtı

her ne kadar bizim oyuncularımız temiz işte hile nedir bilmezler desede aslında onlarda az değiller

az uyanıklık yapmıyorlar hani def diye bazıları bizi kekliyorda

ben defim ondan sonr admin bir geliyor adamı izliyor bumu senin defliğin

sonra ban bu yüzden hep cfg'ye karşı gelenler var zaten örnek bir çok kez gördüm Dawk12

resmen cfg düşmanı bir çok konuda otoriter tavırları beni etkiledi yani ama herkez bu dawk12 gibi olsa hiç hile falan olmaz dı

diye düşünüyorum,