Cs Expert` % macdan reaL kacdıLar

1
EXE RANK

`korkunc`[Affetmes]

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
`korkunc`[Affetmes]
Cs Expert` & kTy <Dg< `C

Cs Expert` & 0kN <Dg> `Y

bu ıkısı yedıremeyınce reaL kacdıLar yazık bunlara :)

The eskıLerden onur kardesım sana hLL oLsun dıyorumm...

adszzgv.png

HLL oLsn qLL ONUR ezıkLer delıkanlı olun barı bırazz :((((

yorum için teşekkürlerr...

heLaL oLsun onur :)

yorum için teşekkürler..

buqn aksam rovansını yapalım

tebrikler de bu macta real deiştirmeyi anlamıom ya yenmek te war yenilmekte ...

Real yokki orda... Tag aldıklarına dua et... Kimlere bot dediğine dikkat et two shot a yenilecekse oyun bırakır o adamlar...

koçum akıllı olun ok ;) bnm olduğum teama bnm olduğum forumda hava yapmayı bırak laf söyleyemezsiniz...konu kapatılacaktır düzgün başlık seçin...merak etme real gelseler el alamassın aa pardon yanlış dedim ya sadece ben gelirim bi ara 1v5e?...

wayy be guzel ql basarılar

koçum akıllı olun ok ;) bnm olduğum teama bnm olduğum forumda hava yapmayı bırak laf söyleyemezsiniz...konu kapatılacaktır düzgün başlık seçin...merak etme real gelseler el alamassın aa pardon yanlış dedim ya sadece ben gelirim bi ara 1v5e?...

Sen kimsin ki benim forumum diye hitap ediyosun ? Siz eğer istediğinizi yapıyorsanız o adamlarda istediklerini yaparlar. Senin bunu kısıtlama gibi bir lüksün yok. Cs yi iyi oynuyo olabilirsin ama bu herkese hava atabileceğin anlamına gelmez.Laflarında biraz daha seçici ol senden ricam.

Sen kimsin ki benim forumum diye hitap ediyosun ? Siz eğer istediğinizi yapıyorsanız o adamlarda istediklerini yaparlar. Senin bunu kısıtlama gibi bir lüksün yok. Cs yi iyi oynuyo olabilirsin ama bu herkese hava atabileceğin anlamına gelmez.Laflarında biraz daha seçici ol senden ricam.

Doğru oku benim olduğum diyor Türkçe yi de sana biz mi öğretcez ?

git 1. sınıf oku tekrar gel ok?iyi oynasam nolur oynamasam nolur.hatta şu an oynamıyorum bile...adam gibi konu açsınlar.ben her yendiğime ezik diye başlık ataydım ohoo elimde ne ssler var :lol:

Adam haklı :)

o öyle değil işte :] ben birine bot demiyorsam forum kuralları gereği o adam bnm kankama bot diyemez adam haklı diyosun gelsinler msn verem msn eklesinler ama açmasınlar orda halledelim 40-50 kişi de topluya alam nasıl olur???

Konuyu kitleyin beyler adam haklı beyler :lol:

Yha Bu Foruma birde kavga bölümü açsınlarda orda tartışın :)

Geri