Cs Expert`s & W$ T|C|S | --> Sonuç ortada at bir QL :)

aGGa ben feyso :D
şimDi 3D oLduk yarın qh :D
birqün daha ne hiLe warsa artık :D
amq yenince kingsiniz yeniLince hiLeyiz aq :D:D
Junior m0vie canLı oLsun kardaş :D
cLan zevkLe izLesin oqe ;)

ya güldürmeyin beni 4 5 ay öncesine kadar cfg istiordunuz yapmayn gozunu seveym...NE ARA BOLE oldunuz g*t tavan yaptı :) anlamıorum

sabahın kründe yarıldım ya teceseler :D ne adamsınız.lionkingi görelim bi yorum atsın pardon banlıydı galiba dim??? deilse buyur hava yapıyodun :D

Banlıya bak qweqw :D feys0 a2 de sis bug yemez b0t ya au gelde gösterem nasıl yapılır diyo qwewqe :D hile diye maç atmıyodunuz lan :D
r0mantik pepe izlemedin mi olm movie çıkmasın diye yalakalık yapıyodunuz :D

Good Luck ...

Banlıya bak qweqw :D feys0 a2 de sis bug yemez b0t ya au gelde gösterem nasıl yapılır diyo qwewqe :D hile diye maç atmıyodunuz lan :D
r0mantik pepe izlemedin mi olm movie çıkmasın diye yalakalık yapıyodunuz :D
ben qiovinco girmeyecektim hafta oldu ama bi bakayım konulara dedim ve seni görünce girdim.
1.si neden ban yediğimi bilmiyosun gerizekalı gerizekalı konuşuyosun.
2.si sizin teamdan istediğim kişiyi de banlattırırım başka teamdaan da çok istiyosan şuan bile yersin ;) kötü söz gerçekten kötü bir şey.geçen 2 kişiyi banlattırmıştım sizden zaten belki aralarında sen de vqardın hatırlamıyorum.tek nedeni salak olmanız aptal aptal konulara saçma sapan yorum yazmanızdı.
feyyazla hç oynamadım msnden tanıyorum konuşuyorum ama hile olduğuna da inanmam adam size çakmış burda ağlıyorsun.
hile diye maç atmamak derken?benim olduğm maçtaa ya başlamadan ya 1. elde ya 13-0 ken ban yerim.tcsye en az 3/3 gömmüşümdür arkadaşlarınız az sövmedi ;)e tabii 20 killin en az 15 ini hs atmak csnin en iyi marifeti...
romantk pepe burakın moviesini hepinizden ilk biliyordum belki de ilk izleyendim yapan benim en iyi arkadaşlarımdan birisi olan Junior ben dedim ne biliyosan istiyosan onu yap diye koymam boşver ne işime yarayacak dedi sonra sizden biri istemiş koymuş galiba
tüm tcs clanda kaç kişiyseniz 5 mi 10 mu hepiniz gelin ben tek geliyim
sitede oyunda hayatta her türlü alayınıza çakarım.buraya onlarca kişi gelip anana da sövdürebilirim sülalene de istediğimi yaparım merak etme.şunu da unutma bari ben kimsenin yalakalığını yapmadım yapmam da ama senin gibi herkez zamanı gelir yalakam olur bundan şüphen olmasın.bir daha buraya girdirttirme beni.kim olduğunu ve de dengim olmadığını unutma ;)
bizimcsci lq okan asifalsflşasfşafl

qL basarıLar dilerimm

Başarılar . `` *

GL Basarılar

GL TebrikLer.. :)

Başarılar.. :)

Geri