Cs hayatim " elveda " Önemlİ:::::

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
okadar akıllızekisen pesımde onu yap bunu yap at dıye dolanma konuyu mesgl etme.

En iyisini yapmışsın kardeşm.ReaL hayatta başarıLar.

Hatanı anlaman iyi bir şey Real hayatında Başarılar.

okadar akıllızekisen pesımde onu yap bunu yap at dıye dolanma konuyu mesgl etme.

Sen kimsin la pasif'e bak ? 1.5 yil kullanmis ne gecti eline ? Hadi yol al real'de basarilar :001_tt2:

serdar hala konundaki yorumlarda kendini haklı çıkarmaya çalışıyosun.
yaptığın iş güzel hatanı kabul etmişsin de hala kingim havalarında gezmek millete bulaşmak saçma geliyor.

serdar hala konundaki yorumlarda kendini haklı çıkarmaya çalışıyosun.
yaptığın iş güzel hatanı kabul etmişsin de hala kingim havalarında gezmek millete bulaşmak saçma geliyor.

ben urasırım arkadas bana qelp hatanı anlamıssın herkez dıyemez onların hatasını da anlamasını ıstıyorm:thumbdown:

serdar suna emınım ki ; şu cs de hile kullanmayan kişi tanıyamam herkes denemek amaclı bıle kullanmıstır.sözün bittiği YER ......... yok dıyen varsa yalan soylemıs demektır !

Emin ol hiç kullanmayanlar var Allah şahittir.

1 Hile 1.5 yıl merak için kullanılmaz oynamayı bilmediğinden kıskançlıktan kullanılır ama bırakmış olgunlaşmış olgun bir davranışta bulunmuş ama hala ahlak almamış bir ergen .

Zararın neresinden dönersen kãrdır.

Ben hiç kullanmadım Lan kastım 4 yıl o yüzden birazda olsa bilek var .d Hesap yiye yiye öğrendik :( Çoğu kişi hile diyecek diye Online başlamadan önce xp ' yi w7 olarak değiştirdim bilen vardır çoğu hile w7 de açılmaz (: Ama bi kere kullandım Lan'da hesapda cd-hack açmıştım :D :D :D

vay be 3`d ha yazık olmuş gençliğine :) , Real hayatta başarılar tabi real hayattada hileye veya başka birşeye başvurmassan

Ayrıca ~LiqhTnjng arkadaşımın yaptığı yorumuda destekliyorum.

aferin lamer bırakman iyi olmuş realde başarı ezik

guzel yorumun ıcınsaol

Torq sana helal olsun kardeşim..
Gerçekten bu işi herkez merak edip kullanabilir ama önemli olan bunu korkakça saklamamak..
Gerçekten DelikanLıymışsın Senin Gibi Delikanlısı yok suan bu forumda.

Realde qL (:

Gerçekten bu işi herkez merak edip kullanabilir ama önemli olan bunu korkakça saklamamak..

Realde qL (:

eyw kardsm torq.cs@hot ekle 0507 684 85 12 nom bu her turlu sorununda yardm ederım clanıma beklerım :)

afern serdar .d

Realde qL (:

1.5 sene merak edip kullanmakmı olur be kardeşim :)

Yüzsüzlük mü oluyor bu?

Anlamadım şimdi 1.5 sene kullanmışın. Geliyorsun burda güzel bir halt işlemiş gibi açıklıyorsun. Birde millete kandırmaya çalışıyordun yok Türkiye CS 1. yok bilmem ne...

Ulan şu alemde varsa bi kral gösterin bana elini ayağını öpem. Senin gibiler yüzünden SpawN gibi uzmanlardan şüphelenir olduk...

Hem iyi yaptın boşver çok dedikodu yapıyorlardı. Annene çok küfür ediyorlardı arkandan ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri